torsdag 19 maj 2011

Steven Seagal: Lawman - Season Two - 2010



Jepp, da man is back! Andra säsongen med allas våran favorit Seagal i rollen som sheriff i Jefferson Parish i Louisiana, USA. Mindre avsnitt den här gången då den här säsongen bara är på åtta avsnitt medan den första knappade in på tretton stycken. Varför det är så har jag ingen aning om men det är bara tacka och ta emot för det är åtta avsnitt mer än inga alls.

Upplägget är det samma som förra gången. Seagal och grabbarna glider runt och slår till mot det alltid närvarande drägget som förpestar vårat samhälle. Allt från misskötta djur till rattfyllo till drogtillslag till bilolyckor visas  Den här fången får vi även en inblick i Seagal´s privatliv då inte bara frugan hans presenteras utan även deras hem och nyfödde son. Hundarna från säsong ett är med på ett hörn och även gitarren förekommer med en truddelutt på verandan.

Likheterna med COPS är såklart kvar då serien fortsätter i samma stil som föregående säsong där det både visas uppskattning av de som arresteras av Seagal som de som inte visar den när de inser vem det är som gripit dem. Lika kul är det att betrakta medlemmarna i teamet när uppskattningen sker då de har lika kul varje gång som Seagal får skriva autografer som krama om något fyllo som insett vem det är som styr upp honom.

Fans av Seagal bör verkligen kolla upp det här i väntan på min recension av Street Wars som bör komma upp i helgen fast det är säkert ytterligare ett dubbelavsnitt till Southern Justice precis som Deadly Crossing. Men men, det är Seagal så det är tvunget att ses. Lawman Säsong 1 & 2 däremot är väl värda att kolla upp!

5 kommentarer:

Jay sa...

Street Wars är en del i True Justice-serien men skitsamma den ska ses

Weekend Video sa...

Det stämmer att detta var den andra delen i True Justice-serien. Inte Southern Justice som jag skrev.

Jay sa...

Den heter även Southern Justice men jag säger True Justice då det låter bättre som med Pistol Whipped ;)

Tommy sa...

Blev bara 8 avsnitt på grund av svikande tittarsiffror. Det är inte troligt att det blir någon tredje säsong.

Weekend Video sa...

jay:

The Marker är den titel som gäller, dammit! ;)

Tommy:
Välkommen och tack för din kommentar :)