onsdag 9 mars 2011

Deadly Crossing - 2011



Nej, detta är ingen ny Steven Seagal och nej, helikoptrarna är inte med i filmen. För detta är inget annat än de två första avsnitten till Seagal´s nya tv-serie Southern Justice eller True Justice som den heter nu visst. Så man kan se detta som en pilot till nämnda serie. Så 48 000 kronors frågan då: Är den bra? Svar: Inte direkt. För det är inget nytt under solen och det enda som sticker ut är det att vi får ingen dubbning eller body double i Seagal´s fightingscener. Men så slåss han inte direkt mycket heller. Och för att göra saker och ting omöjligt värre har de som editerat "filmen" glömt bort att ta bort en scen i filmen som ska tydligen visa vad som kommer i avsnittet som ska visas för samma scen förekommer två gånger i filmen bara det att den andra gången så visas hela sekvensen. Det är inte utan att man sitter som ett frågetecken i soffan och undrar: vad fan har hon på sig de kläderna nu när hon precis hade dem i en annan scen? När man väl får se den huvudsakliga scenen så förstår man att det beror på antingen slarv eller okunnighet. Ytterligare en sak som gör att mitt intresse dalar för denna serien snabbare än väntat.

Storyn är den att Seagal är chef/fadersfigur för en specialenhet inom polisen och den gruppen får en ny tjej som såklart ska sättas på plats av de andra i gruppen, speciellt av den andra tjejen i gruppen som hittills varit ensam med sina silikonbröst och överdrivna makeup och som nu får konkurrens av den nya tjejen. De två killarna är de sedvanliga stereotyperna där den ene ska vara den snygge men smått korkade polisen och den andre ska stå för lugnet och hjärnan i gruppen tillsammans med den första tjejen. Som nu får konkurrens. Tillsammans ska de röja upp i Seattle och stoppa hotet från ryssarna. För det är precis som i de sista 5 Seagal filmerna att det är antingen ryssar eller asiater som är bovarna och det börjar bli rätt tjatigt nu. Åtminstone för min del.

Eftersom detta är en familjevänlig serie så är där ingen/inga svordomar och stripporna är påklädda! Jag menar, vad fan är det! Påklädda strippor motverkar ju hela idéen med just strippor och de stackare som betalar för att se silikonstinna brudar åla runt på en stång, påklädda till råga på allt, kan inte vara kloka. Nej, ge mig nakenhet och närbilder som får mig att ångra att jag inte läste till gynekolog för detta duger inte. Våldet är tamt även om det förekommer lite scuibs samt lite blod men det är också allt. Några benbrytningar blir det inte heller så det blir vi blåsta på precis som de nakna stripporna. Efter detta så är det inte frågan om man ska se om Born To Raise Hell för detta är något som jag inte vill ha kvar i skallen allt för länge.

Inga kommentarer: