tisdag 29 mars 2011

Californication Season Four - 2011



Fjärde säsongen av den underbara serien Californication rasar vidare efter Hank kommit ut med att ha satt på den minderåriga Mia. Så helvetet rasar, familjen drar och som grädde på moset så hamnar Hank på den anklagades bänk när han blir anklagad för våldtäkt av minderårig. Som om inte det tillsammans med att familjen är på väg att försvinna då dottern lever ett eget liv samt hamnar i band och exet träffar en ny kärlek, är nog så är det ytterligare en ny film baserad på en bok av Hank på gång.

Nämligen Mia´s eller rättare sagt, Hank´s bok som Mia stal och döpte om till Fucking & Punching nu ska bli film med stjärnorna Eddie Nero (Rob Lowe), en kille som ger Method Acting en ny innebörd då han sög av en kille bara för att kunna spela homosexuell på film, som Hank och den unga stjärnan Sasha Bingham (Addison Timlin) i rollen som Mia. Givetvis kommer Hank att göra sitt bästa för att stjälpa den filmen samt alla dess innehavare fast Nero kommer han aldrig rå på. Runkle, nu ensam och skild, ger sig på att knulla allt som rör sig för att kunna komma upp i tresiffrigt. Runkle är som alltid lysande! Och detta är bara en liten del av det hela vansinnet.

Duchovny är i fin form precis som de andra i serien och Natascha  McElhone´s ögon bara fortsätter att försänka mig i trams och jag vill bara drunkna i dem. En annan trevlig överraskning bland många fina damer får jag säga, är den att Carla Gugino är med och visar sin fina kropp i flertalet scener samt att Addison Timlin är stolt ägare till de snyggaste bröst jag någonsin sett i hela mitt vuxna liv. Gimme, gimme, gimme! Detta är som sagt bara en bråkdel av allt som sker och händer i den fjärde säsongen och den vakna lär säker finna Tommy Lee i slutet av säsongen. Tyvärr är denna lite sämre än de två förra säsongerna men ändå långt bättre än mycket annat så varför klaga? Det är ju Californication för helvete! Gå och se! Runkle ser till att göra det värt mödan, tro mig.

Inga kommentarer: