fredag 20 mars 2009

Final Impact - 1992




Allas våran favorithunk Lamas spelar en fd världsmästare i kickboxning som förlorat både titel, fruga ära mot en sliskig typ i Las Vegas. Men dag knackar lyckan på dörren i form av en ung kill som vill ha lite hjälp av honom för att förbereda sig inför det kommande mästerskapet i Vegas. Lamas ser potential i killen passar på att utnyttja honom för att få sin hämnd på den regerande mästaren.

Stabil kickboxningfilm av Joseph Merhi andra halvan av PM Entertainment med en riktigt bra Lamas i huvudrollen. Han är härligt slemmig i denna med inoljat bröst i skinnväst, slitna och tajta jeans och cowboyhatt. En förebild för oss andra dödliga! Andra kändisar är Kathrine Kinmont och Gary Daniels. Och vi ser Michael Worth som den unge killen i sin första film som sedan gjorde To Be The Best, US Seals II: Ultimate Force mfl.

Grymma fighter och bra flyt som väntat så här är inget att klaga på. Lamas är som sagt bra och gillar man honom så gillar man denna filmen garanterat. Själv blev jag förvånad att den var så pass bra. Rekommenderas!

Inga kommentarer: