måndag 13 augusti 2012

Jurassic Shark - 2012



I väntan på att Hajen ska komma på blåstråle så får man ta vad man haver eller vad nu man än kommer över. Jurassic Shark faller i kategorien filmer som man inte ska visa för andra då ens intelligens kommer att omprövas det grövsta. Men är man fast i hajfilmsträsket så är man och det räcker för att en film som just Jurassic Shark ska få ett hem hos mig. Och för de som tycker att omslaget är vida överlägset filmen så har ni helt rätt. För det är det med råge.

Handlingen är det standardiserad i den här genren. Forskarlag ska borra i en insjö men springer på en undervattensgrotta som innehåller ett stort stycke is. En annan forskare varnar dem för att borra men det skiter de i. Borrningen fortgår och en Megalodon sprängs lös och börjar knapra i sig alla som råkar befinna sig i eller i närhet av vattnet. Givetvis ska ett gäng korkade brottslingar dit för att lämna över en tavla de stulit precis som ett lika korkat gäng med studenter som ska sola/dokumentera borrningen. Nu sker allt på en ö som ligger mitt i sjön och snart är det alla mot alla med en matglad Megalodon i mitten som inte tackar nej till ett skrovmål..

Effekterna är digitala och ljudet på filmen är nog bland det värsta jag varit med för det är totalt usel. Inte dialogen men allt annat suger getpung. Agerandet är mer under isen än hajen någonsin var och det värsta är det att även om vi får synkroniserad avklädning till bikini i slow motion så får vi inget naket alls. Kan bero på den låga budgeten som verkligen är låg i det här fallet vilket är synd för lite naket hade inte alls suttit fel.

Jurassic Shark är en hajfilm som får mig att längta efter en goding som Blue Demon och den är verkligen horribel! Men är man frälst så är man. Jurassic Shark är en endast för härdade konnässörer alla andra bör undvika i väntan på Hajen.


3 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Kardinalfel att inte ösa på med poänglösa nakenscener i såna här dussinproduktioner.

Weekend Video sa...

Word!!

Ty sa...

Haha! What a title.