söndag 28 augusti 2011

Dark Vengeance - 2011



Fjärde filmen från True Justice-serien eller varför inte avsnitt 7 & 8. Den här gången är det en mördare/seriemördare som dräper strippor på löpande band och får det att se ut som kinesisk svart magi. Givetvis ska en i teamet gå undercover för att finna personen och givetvis har hon dansat förr. För ni trodde väl inte att det var Seagal själv som skulle glida runt stången? Lyckligtvis får vi se honom istället lira lite hederlig blues med ett lagom coolt band och vi får även höra lite skön musik från hans platta Mojo Priest spelas på samma bar längre fram i filmen/avsnittet.

Den andra delen av filmen/avsnitt 8 fortsätter så att säga med samma tema fast med en annan inriktning. En fortsättning så att säga där det kommer in utomstående poliser som förstör och försvårar arbetet för våran nya favoritstyrka inom polisen.

Ställer man de här avsnitten mot de andra i serien så är det här bland de bästa om inte det bästa. Inte minst för att stripporna är tjusiga även om de behåller kläderna på men det finns en hel del intressant rumpmaterial att stirra sig blind på bland dem. Mums. En annan intressant faktor är det att Seagal själv tar mer plats och visar upp gammal fin stil. Kanske inte lika bra men det finns potential då det bryts både armar som ben eller det ska föreställa att det görs det.

Det kan vara den store mannens närvaro som gör att jag tycker Dark Vengeance, en för övrigt korkad titel som inte har något med avsnitten att göra vilket ingen av de andra titlarna på de andra tre filmerna heller haft, är i topp av den här serien. Och det kan även vara rumporna som spökar fast det får ni aldrig veta men den här upplevelsen gjorde att jag kommer se fram emot nästa avsnitt med lite mer förväntning än vad jag gjorde mot de här. För om Seagal tar mer plats i serien som nu så kan detta vara något att investera i.

Stort tack till Jay för han upplyste mig om att den var ute.

3 kommentarer:

Jay sa...

Jag börjar gilla den här serien mer och mer.

Bäst hittills är nog Lethal Justice

Ty sa...

Looks like another silly Seagal flick! He needs to do more bad guy roles like in Machete!

Weekend Video sa...

Jay:
Jaa, jag är nog mer tveksam till den här då jag hellre sett ett gäng nya filmer. Likt förbannat så lär jag säkerligen köpa alla släppen..

Ty:
It continues as the other movies in the serie so you know at least what you get. Since you brought up Machete i feel i have too let you all know that i bought just because of Seagal and Don Johnson.