fredag 10 februari 2012

Ilsa, She Wolf Of The SS - 1975Wow! Vad annat kan man säga efter ha upplevt Dyanne Thorne som Ilsa än en gång. För man kan inget annat än gapa av beundran för den makalösa öppningsscen som slår en i ansiktet för att sedan fortsätta filmen igenom. Vi pratar om t&a i ofantliga mängder och för det mesta är brösten dränkta i det röda guldet allt komplett med fin tortyr i sann exploitationsanda där allt vi kan tänka oss få serverat serveras bara det att det är mer än vi hoppats på.

Always at your service at any time. Night or day.
Vi pratar om kastreringar, strömförande dildosar som förs upp ni-vet-var, kvinnor som kokas i vatten för att testa hur pass mycket de tål i experiment som kan kommas att användas i stridsvagnar, ström kopplad till bröstvårtor vilket visar sig vara en favorit då det förekommer på de flesta bröst som förekommer i bild, brinnande föremål som förs upp i underliv, experiment med öppna sår, injiceringar av sjukdomar som tyfus, syfilis osv... Det är en hel del med godis med andra ord som vi bjuds på.

Say hello to my little friend...Dyanne Thorne kom att reprisera rollen som Ilsa i ytterligare två filmer, Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks och Ilsa The Tigress of Siberia. Ilsa, The Wicked Warden av Jess Franco är egentligen ingen Ilsa-film utan är egentligen Greta The Mad Butcher som kom innan Ilsa The Tigress of Siberia samma år. Vill man kan man se den som en Ilsa fast jag gör inte det. Oavsett vilket så är Dyanne Thorne med i den och bara det kan vara orsak att se den trots det är en Franco.

I see it´s a little cold in here...
Nåväl, Ilsa är precis som Franco inte för alla. Så därför fortsätter vi med Ilsa vilket är avsevärt roligare. Handlingen här är simpel. Ilsa styr läger 9 med järnhand där alla kvinnor väljs direkt ut till antingen experiment eller för att fungera som förnöjelse för vakterna. Ilsa själv roar sig med kvinnorna i sina experiment och lägrets manliga fångar på nätterna där de som misslyckas med att tillfredsställa henne kastreras på studs och i vissa fall får paketet skickat till Berlin.

There goes the neighbourhood!

Nu är Ilsa inte ensam om detta utan hon har en trogen assistent komplett med puckelrygg och kronisk hosta samt två ariska kvinnliga vakter som inte drar sig för att ta för sig av de manliga fångarna heller. Tillsammans ser de till att sätta fart på allt som rör sig och att skita ner sig är inget de direkt drar sig för att göra. Vi pratar om kvinnor som gillar att utforska andra kvinnor tillsammans!

Now, where did i put my keys...
Nu är jag den jag är så nu måste det klagas lite med och vad som det ska klagas på är valet av den manlige hjälten som är allt annat trovärdig. Med en kropp och utseende som verkar vara på rymmen från någon skum klubb/sekt i San Fransisco övertygar han inte mig det minsta som den ende som kan tillfredsställa Ilsa och hennes enorma begär. Det skriker fullkomlig gay om killen. Lyckligtvis var det här den enda film vi fick "njuta" av Gregory Knoph med. Tack och lov. Men dilemmat med fjolliga karlar som får Ilsa på fall fortsatte i de andra filmerna med så där vet ni vad som väntar er.

Always on the prowl för fresh meat...
Vad fan, det var kul med de här bilderna så här får ni en till. Undrar varför de inte längre kör med den här typen av bioposters längre för då hade de kanske till och med lockat dit mig.
We want you to sex us up!

Ställer man Ilsa, she Wolf of the SS mot de andra filmerna i hakporrsgenren så står den relativt ohotad även om det finns avsevärt grövre och mer hårda filmer som Bruno Mattei´s Women´s Camp 119. ¨Trots det så håller jag Ilsa trilogin högre för Dyanne Thorne är en sådan satans babe som funkar något grymt i sin SS-uniform att man har väldigt svårt att inte få orena tankar när man ser på filmen. För utan Dyanne Thorne och henne makalösa byst, en avsevärt mindre intressant film för det är fru Thorne som gör den till den underbara upplevelse den är. Inte bara är det hennes kropp som jag syftar på då utan hela hennes person, utstrålning, rumpa, bröst och ja, hela henne. För hur kan man inte bli fascinerad av något så intressant som det här.

Hot mama!
Ilsa, She Wolf of the SS är en formidabel exploitationsfilm med massor av scener med en lättklädd alternativt naken Dyanne Thorne med de fantastiska brösten ute eller intryckta i en tajt uppknäppt skjorta som man bara vill stoppa ned ansiktet i och bara försvinna bort. Blandat med bra effekter, massor av galna experiment och våld så kan man inte bara misslyckas med att ha en kalastid framför burken med den här. Nej, nu får ni allt förlusta er själva i filmen det är nämligen det bästa sättet att inse dess storhet. Det och Dyanne´s bröst. Weekend Video varmaste rekommendationer!

Inga kommentarer: