tisdag 9 september 2008

Hell Ride - 2008



Larry Bishop har tydligen heta drömmar eller stora tankar om sig själv vilket visas ordentligt i denna film. Här spelar han en president för ett mc-gäng samt är regissör och manusförfattare till samma film. Resultatet blev nog inte riktigt vad han hade hoppats på om ni frågar mig.
Tarantino har lånat ut namn till omslag och inkasserar kosing på det viset. Hans närvaro från Kill Bill 2 framstår tydligt och dessutom var ju Bishop själv med i den filmen visst.

Nåväl. Storyn är ett rörigt elände och det hoppas mellan då-tid som nutid i ett väldans tempo i början av filmen. Sedan slutar det vara lika rörigt bara för att spåra ut på andra ställe i stället.
Bishops syn på kvinnor får man så det räcker och blir över här och de kläder som han styr ut dem i får vi inte hoppas de använder privat bara. Men det vet man ju aldrig.

Michael Madsen, David Carradine, Dennis Hopper och Vinnie Jones är med och spelar knuttar och lever jävel här. Bishop springer mest runt och ser förstoppad ut i sina försök att se hård ut.

Vad handlingen egentligen handlar om fattade jag inte. Tydligen så ligger ett par gäng i luven på varandra och gör sitt bästa för att ta kål på varandra med så gott det går. Andra vill plötsligt byta gäng medan andra inte vill. Och mitt i allt sprätter Bishop runt och knullar allt och alla han kommer över. Dialogen är rätt pinsam med faktiskt.
Och att han sedan lyckats få in någon sorts skattjakt här är mig ett mysterium då man aldrig får veta vad det är för något de letar efter samt till sist så skiter man i vilket.

Lite våld är här fast det är mer närbilder på tjejers skrev än det är på blodiga kroppar. Besvikelse där. Nej, detta var och är ingen höjdare. Lär nog inte bli det i heller. Noble har lyckats med konststycket att släppa den i rätt format denna gången, ett plus bara det men texta, det klarar dem inte av! Den saken är säker.

Nej, detta var inget att hänga i grannen eller att lura i morsan att se. Ett slöseri med tid, inget annat.
Se hellre Made Of Steel med Charlie Sheen och Michael Madsen i stället.

3 kommentarer:

Jay sa...

Håller med om att det inte var nån höjdare.

Det behövs lite mer än tuffa killar för att det ska bli bra

Jocke Andersson sa...

den var faktiskt mest pinsam... snacka om Tarantinowannabe

Weekend Video sa...

Hade här bara varit med några tuffa killar med så... mest pajasar tyckte jag.

Tarantino komplexet är stort här och precis lika tråkigt :D