onsdag 10 september 2008

MosquitoMan - 2004




Hjältarna i NU IMAGE slår till igen!

Denna gången är det insekter som hotar döda världens befolkning via någon smitta de sprider och alla forskare står hjälplösa inför hotet. Utom ett labb som står nära ett genombrott och allt de behöver är en dåre som ställer upp som försökskanin. Lyckligtvis för dem så ställer en dödsdömd förbrytare och mördare upp. Fast han rymmer och tar gisslan inne på stället. Allt går åt skogen och han blir utsatt för medlet via en explosion som inte bara drabbar honom utan även den kvinnliga forskaren som han har som gisslan.

Tur för henne så är hennes pojkvän polis och tar upp jakten på mannen som rymt. Dock är han omedveten om att mördaren blivit förvandlad till Mosquito Man!
Flickvännen blir fövandlad med men inte lika fort och lika illa.
Och där bär det av i ett hisnande tempo!

Corin Nemec spelar rollen här som den hårda polisen och han setts i både Raging Sharks samt The Stand men annars är han nog mest känd för sin roll som Parker Lewis Inget jag minns direkt med glädje utan allt är en massa hemska skjortor som kommer till tanke vid minnesstund. Hur som helst, här duger han hyfsat. Han är rätt underhållande i sina tafatta försök att se hård ut faktiskt.
Musetta Vander är fräsch som forskaren som blir förvandlad gradvis samt Parker flickvän.

Nu till monstret!

Givetvis är detta en snubbe i latexoutfit som springer tunt och dräper folk och statister på löpande band. CGI förekommer i början av hans förvandling men annars är det väldigt lite sådant och sånt är alltid bra!
Hans vapen är val är känselspröt som han trycker ner i halsen på dem och ibland så kapas armar, ben samt vissa skallar med hans vingar med!

Ett bra drag och skön stämning samt en snygg brud, vad mer kan man begära?
Relativt hög body count gör sitt med men tyvärr är en stor del off picture men vägs upp när det lokala S.W.A.T-teamet stormar sjukhuset samt alla renta-a-cops som springer runt och försöker skjuta våran hjälte när han bara vill para sig.

Rekommenderas för alla oss med barnasinnet kvar :D

5 kommentarer:

Jocke Andersson sa...

Gode gud vad den gummidräkten var vacker!!! Jag måste se filmen pronto!! :)

Weekend Video sa...

Det tycker jag verkligen du ska göra :D

Fred Anderson sa...

Det här blir garanterat ett köp!

Jocke Andersson sa...

Hörru, nu har det varit lite väl lugnt på den här bloggen ett tag. :)

Weekend Video sa...

Ta-daa!
Nu är den i gång igen :D