lördag 27 september 2008

Weekend Babes!


Nu är det dags att starta en förteelse som kommer att dyka upp med jämna mellanrum här. Nämligen Weekend Babes. Och med det menas att det kommer att skrivas lite om en viss skådis, manlig som kvinnlig för att tillfredsställa alla läsare och alla deras hemliga fantasier. Och givetvis kommer det att drypa av bilder på personerna!

Först ut, allas våran Linda Blair!



Linda Blair -född 1959
Känd från heta filmer som Exorcisten 1 -2, Savage Streets, Roller Boogie, Hell Night, Reposssessed, Chained Heat samt Red Heat och tonvis med andra filmer med.


Efter Exorcisten så var det säkert många som trodde att hon skulle gå vidare till andra stora filmer medans hon i stället gjorde mindre "stora" filmer som jag ser är bättre. Hon har lyckats med att vara med i en First Blood-klon som gjorde innan First Blood, bara det!


Och i den nya utgåva på Savage Streets så är där nya intervjuer med henne och de är väldigt intressanta att se då hon är på ett väldigt gott humör och trivs bra.
Fast egentligen så är detta bara en undanflykt för att lägga upp bilder på vackra kvinnor så då gör vi det i stället!


Och så kommer här en relativt ny bild på henne med!


1 kommentar:

Fred Anderson sa...

Jag gillar Linda Blair rent allmänt, hon är söt och så - och stundtals okey som skådis. Men inte ens om jag var hetero skulle jag vilja banga på henne. Fast å andra sedan ser hon grymt snyggare ut idag... så kanske...