torsdag 6 november 2008

MoH - Deer Women


John Landis har gjort en del kul saker men jag håller The Blues Brothers högst. En underbar film. Denna är sjätte del i serien är helt okej.

Någon mördar eller rättare sagt stampar män till hamburgare och polisen är totalt häpen över vem som kan göra något sådant. Enda tills Brian Benben (Dolphans Dark Angel) fattar misstankar om att det är ett tvåbent djur inblandat i det hela. Ett sorts mänsklig rådjur.
Nu återstår bara att hitta det! Inte nog med att han är en utbränd polis han är även placerad på skrivbordstjänst för att täcka upp Animal Attack-sidan inom polisen. Med andra ord, han är obetydlig på jobb.

Plötsligt ökar attackerna och han kommer något på spåret och vem är egentligen denna vackra kvinna som alla plötsligt pratar om i samband med dessa händelser?

En kul historia som är baserad på en gammal Indian legend och påminner en hel del om våra historier här om Skogsvrået. Stabil regi och bra skådisar. Lagom med gore och bra effekter. Lite humor inkastad i smeten med och speciellt Brians teorier som spelas upp i rutan är rätt kul.

En underhållande historia som mer känns som ett ploj avsnitt än ett skräckavsnitt. Inget fel i det alls. Godkänd underhållning. Och den indianska tjejen i filmen är verkligen en pingla!

-3/5

Inga kommentarer: