söndag 23 november 2008

Pumpkinhead - Blood Feud - 2007


Den här gången handlar det om en släktfejd mellan två familjer och är verkligen fånig. Och gissa vad? En kille i ena släkten är kär i tjej i den andra släkten och de får inte träffas. Där är upplägget.

De bestämmer sig för att träffas i skogen och vad det betyder, det vet vi alla. De vill bara knulla på en filt som är skitigare än marken de lägger den på. Tyvärr är killen syster med som utkik! och det vill sig så illa så att tjejen som ska smaka på korv, bröder dyker upp och ska ha lite skoj själva med killens syster. Hon kutar i väg, ramlar ner från en brant och krossar nyllet mot ett träd. Sen drar de i väg med bilen med killen dragandes bak efter den genom skogen till repet brister och han sedan i sin tur går 6 meter rakt in i skogen och kommer rakt på sin systers lik!!! Men vart är branten???

Och detta är bara början i filmen!

En annan klassiker här är när en av lirarna fastnar i en björnsax med benet och gamle P. kommer. Han skär av sig sitt ben och kryper i väg. starkt jobbat det. Problemet är bara att när han kryper i väg så ser man hans fot sticka ut under benet som är kvar tydligt i bild!

En sak som stör mig på film är när personer ska hångla och de tvunget ska smaska när de håller på. Det är bara vidrigt att lyssna på tycker jag. Och det förekommer även här. Jag fick stänga av ljudet till sist.

Lance dyker upp här med och denna gången har han bytat skjorta, lite underligt med tanke på hans position och allt. Denna är inspelad back to back med Ashes To Ashes och det märks det inget av direkt. Detta är så otroligt dåligt så det inte är sant. Jag snabbspolade halva sistan av filmen och stannade bara när det förekom våld. Så uselt var det.Alla karaktärerna i filmen är nog fasiken dubbade rumäner för så här kan ingen prata. Alla ska de även ha någon sorts av södern dialekt och förutom Lance så kanske där är två till som inte är dubbade.

Gore är här gott om och trovärdighet bland skådisarna ingen. Visst ja, Häxan är med här med och jag undrar om de inte återanvänt vissa scener här i stugan hennes från Ashes To...

Se de tre första och glöm denna smörja existerar, det ska jag göra i alla fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har så klart bara sett första Pumpkinhead och hoppas att den skulle haft kommentarspår med härlige Henriksen, men det är nog bara en önskedröm.

Weekend Video sa...

Tyvärr förblir det nog så med :(
En härlig film annars, den första nu alltså :D

Jay sa...

Det låter som en riktig höjdare