onsdag 5 november 2008

MoH - Incident On And Off An Mountain Road


Don Coscarelli, mannen bakom Bubba Ho-Tep och den underbara Survival Quest ligger bakom det tredje avsnittet i serien.

Ellen är på väg hem en kväll när plötsligt i en kurva det står en bil över vägen och hon krockar. Efter ha vaknat till liv ger hon sig ut och finner blod i den andra bilen men ingen i den. Hon tittar ner över en brant och ser en person asandes på något sakta men säkert ta sig upp. Hon börjar be om ursäkt för vad som skett men personen svarar inte. Istället döljs hans ansikte under en stor hatt och till sist skriker det bakom honom. Där finns föraren från den andra bilen!

Ellen springer ner och ut i skogen och blir förföljd av denna gigantiska man. Hans offer ligger avsimmad bakom honom. Efter hand som Ellen springer för sitt liv så kommer hon att tänka på sin mans ord.

Vad mördaren bakom henne inte vet är att Ellens man är vad man kan kalla för "survivalist" och Ellen har plockat upp och ett annat av honom. Hon tänker inte ge sig så värst lätt!

Jag gillar sådana här filmer!
Springa runt i skogen och jaga/bli jagad av någon/något. Coscarelli visade redan med Survival Quest att han bemästrar denna genre och nu gör han det igen!

Snabbt tempo och bra aktörer och lite lagom med hemskheter. Inte för mycket och inte för lite utan mer lagom.

Kul för alla Phantasm-fans är att Tall Man är med på ett hörn med.

Mycket bra och underhållande avsnitt!
3+/5

2 kommentarer:

Jocke Andersson sa...

Hmm. Jag har faktiskt bara sett två Masters of horroravsnitt och det var väl inte riktigt så bra.. Takashi Miikes var rätt uselt... Billy Drago som vanligtvis är bra, spelade åt helvete... Men fan, man borde ju äga båda säsongerna.

Weekend Video sa...

Rekommenderar www.play.com alla fyra delarna i skitfina boxar för 750:- ink frakt!