lördag 8 november 2008

MoH - Haecker´s Tale


John McNaugthon gjorde som de flesta av oss vet en film om en viss Henry med Michael Rooker. Denna gången har han gjort det trettonde avsnittet och det sista i denna första säsong med hjälp av George A. Romero efter en novell av Clive Barker.

En ung man dyker upp hos en gammal dam en mörk natt och vill att hon ska hjälpa honom att återföra hans kärlek från de döda.Damen är tydligen en necromancer som har kraften att göra just detta. Men damen vägrar och erbjuder sig i stället att berätta en historia som hon tror ska få honom att ändra sin tankegång. Killen vägrar ändra sig men går med på att höra historien.
Och hon börjar berätta.

Ett riktigt bra avsnitt med både zombisar och nekrofili så vad kan gå fel? Inget!
Lite långsamt tempo i början men det stegrar sig sakta men säkert för att få en rejäl fart på slutet. För dem som gillar sleaze och det gör väl alla så är detta något som förekommer i en fin variant i slutet.

Effekterna är kalas precis som i de andra delarna och zombisarna är det inget fel på. Stämningen är på topp och det är bara att ta för sig på vad som bjuds!

Rekommenderas absolut!

-4/5

1 kommentar:

Anonym sa...

Gillade den här en hel del. Ska bli intressant att leta upp novellen i nån av Clives gamla blodsböcker. Få se hur den står sig där...