lördag 8 november 2008

MoH - Fair Haired Child


William Malone har visst gjort sig skyldig till filmer som Fear Dot Com, House on Haunted Hill osv.. Själv har han inte gjort något som väckt mitt intresse. Men det ändrades med detta tolfte avsnittet i serien.

Tara är på väg hem från skolan när hon plötsligt blir jagad av en man i en van som kör över henen och tar med sig henne hem och kastar ner henne i källaren. Där blir hon bekant med en kille som försöker hänga sig. Hon räddar honom och finner honom vara stum. Tillfälligt. Rummet är nedgånget och tillsammans utforskar de det och finner en massa varningsmärke på väggarna. I ett annat rum finner de en massa skolväskor och blod. Samt några huvuden i ett skåp.

Personerna i huset beter sig som det är det mest naturliga i världen att kasta ner en ung tjej i källaren och låsa dörren så de fortsätter med sitt.

Snart finner Tara vad det är som det varnas för.

Ett mycket skönt avsnitt med bra effekter och bra skådisar och redig regi. Lori Petty från Point Break med Swayze är en av personerna i hushållet och hon är som alltid bra. Lindsay Pulsipher är söt i sin skoluniform och hon sköter sig också. Fast den däringa uniformen passar hon väldans bra i!
Effekterna är som väntat bra och lite gore får allt vi här med!

Mycket underhållande avsnitt. Rekommenderas!

-4/5

Inga kommentarer: