torsdag 8 september 2011

Mega Python versus Gatoroid - 2011



The Asylum som gav oss Mega Shark versus Giant Octopus och Mega Shark versus Crocosaurus ger oss nu Mega Python versus Gatoroid. Och som om det inte vore illa nog så har de haft magen att kasta in både Debbie Gibson från Mega Shark versus Giant Octopus och Tiffany från Mega Piranha. En film som jag fortfarande inte kan ta mig igenom. Ett sådant magplask är det. Här är de båda på olika sidor av lagen då Gibson är rabiat djurrättsaktivist som släpper ut genmanipulerade ormar i Everglades där de växer okontrollerat och slår ut allt och alla. Tiffany som är parkvakt ser inte på det med nåde så hon i sin tur ger anabola steroider till alligatorerna i området som en del i sin kamp mot sin kollega i bitchighet. Eftersom de båda inte kan slåss offentligt hela tiden så får nu djuren göra det för dem istället.

Sidoeffekten är dock den att de asen växer så in i helvete för att i sin tur ta sig in på en galakväll intill träsket som hålls för att samla in pengar för att bevaras. Givetvis lyder Tiffany inga varningar om vad som ska ske och det som är sagt sker såklart. Allt eftersom våra bitches slåss för fullt med varandra där speciellt en scen väckte mitt intresse och det var när Debbie Gibson kladdar ner Tiffanys pattar med grädde. Mums! Efter det så drar djuren intill stan för att haverera den lite till och nu måste de forna fienderna samarbeta för att klara ut krisen.

Detta är så otroligt uselt att det inte är sant efter som både Gibson som Tiffany kan inte agera om så livet hänger på det. Gibson har bantat ner sig för att se ungdomlig ut medan Tiffany lagt på sig flera trivselkilo samt flera otroligt malplacerade och fula tatueringar. Som om det inte var nog så är de båda producenter av filmen och i sedvanlig ordning så ska de båda sjunga varsin truddelut på filmens soundtrack. Lidandet tar aldrig slut. Effekterna i sedvanlig är av vanlig The Asylum kvalité, medioker med andra ord för de får Lake PLacid 2 att se ut som Lake Placid. De till och med bjuder på en cgi-gjord helikopter!

Nej, endast för de inbitna djurälskarna som tvunget vill och ska se allt eller varför inte för de extrema fans av Tiffany och Debbie Gibson som säkert fortfarande finns där ute och smyger i fagorna. Eftersom Tiffany hade en hit med I Think We´re Alone Now så är det tvunget att det ska nämnas i en replik från Gibson och det gör den med. och det var tillsammans med bröstscenen filmens höjdpunkt och fick mig att skratta rätt ut. Där lyckades The Asylum faktiskt. Men nu ska jag i egenskap av snäll person bjuda er på lite godis i form av en betydligt yngre och framför allt snyggare Tiffany som kompensation för den tid ni lade på att läsa det här. Enjoy!




Inga kommentarer: