lördag 28 juni 2008

Shadow Man - Michael Keusch - 2006


Några lirare i ett labb har kommit fram till ett nytt farligt virus och givetvis kommer det på villovägar. Rättare sagt Rumänien. Och gissa vem som kommer dit!

Jepp!
Du vann en kaka.

Seagal med bihang anländer samtidigt som viruset, någon kidnappar hans dotter, mördar hans svärfar och suprise!
Han blir inte glad.

Det positiva denna gången är att denna utspelar sig i Rumänien och inte tvärtom. Där Rumänien ska föreställa USA och liknande. Det underlättar väsentligt. Åtminstone för mig.

Filmen börjar lite rörigt och drygt men det tar inte lång tid innan den går i gång. Seagal är inte röstdubbad här och det underlättar tycker jag. Ger filmen ett lite mer seriösare intryck.

Givetvis smälls det och pangas här med. Till och med en biljakt bjuds det på i början men det är nog den sämsta jag har sett i mitt liv. Prata om att dra ner hoppet!
Men så fort han får tag i sin kvinnliga motpart i filmen så ljusnar det till. Stilig är hon med och lite härligt sliten. Tyvärr inget naket där.

Efter en tveksam början så tar den sig och slutresultatet blir helt klart godkänt och slutstriderna är underhållande. Skönt att se att han inte slutat helt med sin råhet i filmerna med.

Kanske inget man kommer att tänka på direkt när någon ber om tips men en alldeles lagom film som förtjänar sin plats i samlingen!

2 kommentarer:

Jay sa...

En av dom bättre av hans senare filmer, Gillar när han skjuter kärringen, Så oväntat och brutalt skönt

Weekend Video sa...

hahaha helt rätt. Totalt oväntad scen när han nackar käringen :D