fredag 27 juni 2008

The Shepherd: Border Patrol - Isaak Florentine - 2008


Van Damme kommer till New Mexico som konstigt nog har en ny istid och allt är kallt. Dåligt med mexikaner i filmen med faktiskt...
Här ska han smälta in i miljön och arbeta som gränspolis. Det går inte så bra faktiskt...

5 minuter i stan och han har redan skickat en kille till akuten och fler är definitivt på väg dit!

Ett före detta elitgäng från Irak-kriget har slagit sina hvuvuden ihop och börjar armera flyktingarna med sprängämne och heroin som de sedan skickar in över gränsen. Stöldsäkert sätt!

Van Damme kommer de på spåren och resten kan ni vid det här laget.

Mina förväntningar på denna var höga då det var den eminente regissören bakom Undisputed 2: Last Man Standing, Isaak Florentine som stod för regin och han hade Scott Adkins från samma film med sig.

Tyvärr så lider filmen i mina ögon av att de inblandade känns väldigt oinspirerade. Konstigt nog. Van Damme är mer pumpad än någonsin och visar nya moves. Adkins fortsätter att imponera och Van Dammes kvinnliga chef är väldans läcker. Men ändå så sitter känslan där av att de inblandade inte sätter in sitt vanliga arbete i den. Den är inte tråkig och inte dålig utan det känns bara som att de inblandade själva inte tror på den utan bara gör sitt simplaste för att ta sig igenom dagen.

Men det är en skön batalj mellan Adkins och Van Damme och gott om skottlossning och världens coolaste buss!
Men det kunde ha blivit så mycket bättre om bara viljan hade varit där!

Men hellre denna vilken dag i veckan än en ny Bruce Willis!

3 kommentarer:

Jay sa...

Jag blev också lite besviken på den, Inte riktigt samma klass som på U.S Seals 2 eller Undsputed 2 men Van Damme är ju alltid Van Damme

Anonym sa...

Helt ok actionsnurra men inte alls i klass med vad Isaac och Adkins brukar leverera. Länkar till intervjuer och kommentarer som förklarar varför:

http://www.scottadkinsfanz.org/exclusive-scott-adkins-interview-t160.html

http://www.jeanclaudevandamme.fr/news/news.php?id_news=146

Weekend Video sa...

Tack som fasiken, cozzi !
Var det jag misstänkte nämnligen.