onsdag 4 juni 2008

Walking Tall: Lone Justice


Walking Tall: Lone Justice - Tripp Reed - 2007

Nick som uppenbarligen överlevde The Payback och fick en flickvän på köpet finner sig nu så långt från vischan han kan komma. Han är i storstaden där han ska bekanta sig med flickvännens svårflörtade dotter.

Flickvännen är FBI-agent så Nick blir hemmafru i storstaden, komplett med ilskna skollärare och allt. Samt han får baka kakor.
Tjejen är visst upptagen i ett vittnesmål mot en mexikansk maffiakartell och dess ledare när plötsligt vittnen och agenter börja dö som flugor. Hon med.

Nick tar tösen med sig ut på landet och hem till morsan där smalar han ihop grabbarna coh den gamla hästen och rustar för krig. Men givetvis hittar mexarna dit och slutet kan ni säkert själv lista ut.

Skjuten back-toback med The Payback så här är samma ansikten tillbaka och samma hus och undrar om inte det är samma pålle med?
Våldsammare är det med då det förekommer mer svordommar, lite tortyr och fingerknippsande. Alltid skoj när filmskaparna anstränger sig lite extra för att inte tråka ut en hemma i soffan. Till skillnad från The Payback är denna sämre i printen, förmodligen är den filmad så för att se skitigare ut. Jag vet inte. Bara antar.

Leverar denna med fast den däringa "tuffa" mexarn med Tony Montana-komplex som ska se hård ut ser mest bara feminin ut och ledsen. Kanske dags att lägga karriären på hyllan där och söka sig till alternativ porr i stället?

God underhållning för stunden fast de andra två är bättre men en hyfsad avslutning.

Inga kommentarer: