lördag 28 juni 2008

Until Death - Simon Fellows - 2007


Van Damme spelar en snut verkligen under isen. Han injicerar droger, knullar brudar på biljardbord, sätter dit andra poliser och jagar sin gamle polare. Med andra ord så har han fullt upp!

Saker och ting blir inte bättre av att han får en kula i skallen coh hamnar i coma. Inte nog med att han överlever coman. Hans fru är med barn och har en ny man samtidigt som hans gamla fiender fortfarande är på jakt efter honom.

Här anstränger V.D. sig och gör riktigt bra i från sig i agerandet. Äldre, mer sliten och otrevlig övertygar han som taskig polis.

Scenen där han injicerar är inte så värst lätt att se för man är inte vad vid honom och sådana scener. Men det gör sitt för att stärka intrycket.

Nästan mer thriller/drama än en actionfilm och aknske inte är vad man direkt förväntar sig. Men den är absolut sevärd och det märks att V.D. verkligen vill pröva på andra roller än de vanliga han alltid får göra.

Stabil film och stabila rollprestationer och givetvis en hel del pang-pang. Stephen Rea är också med för dem som känner till honom.

Inga kommentarer: