lördag 2 oktober 2010

30 Days of Night: Dark Days - 2010



30 Days of Night är en jäkligt bra och snygg skräckfilm helt klart. Detta är inte något av det och detta ska visst vara en direkt uppföljare som fortsätter direkt efter originalet. Men inte utan vissa "små" ändringar såklart. För det första så är det Kiele Sanchez som tagit över rollen som Stella efter Melissa George och det är inget klokt val alls för Kiele är hemsk rätt ut sagt. Karaktären tar här en helt annan sväng och är plötsligt en Linda Hamilton-klon från T2 och springer mest runt i vitt linne, tajta jeans, hagelbössa och mc-boots samt ska se cool ut vilket misslyckas totalt. Här är det sorgen efter Eben som driver ut henne på hämndens resa för att finna fler vampyrer som finns fortfarande och nu har hon funnit dem i Los Angeles av alla ställe. Så tillsammans med tre nya, lika korkade, polare så ger hon sig ut för att finna vampyrernas drottning Lilith som låg bakom attacken mot den lilla byn i Alaska. Bara det att vampyrerna gett sig fan på att göra om det hela igen.

Låter det intressant? Glöm det. Slösa inte eran tid, bandbredd eller pengar på detta skit för inget trevligt kan komma ur de 90 minuter ni kommer att slösa på den om nu ni trots allt ska utsätta er för eländet. Men glöm inte att jag varnade er! Och när fan gick det plötsligt att döda vampyrer genom att skjuta dem rakt upp och ner med vanlig ammunition? Peter Cushing, frid över den mannens minne, måste vrida sig i sin grav. Om inte detta får er att tänka om så lär garanterat slutet i skiten att göra det. Undvik.

2 kommentarer:

Mr_v sa...

Ajaj, denna har jag på ingång. Skulle förstås ha hållt fingrarna i styr tills jag läst wv-recen. var jävligt nöjd med den första, men höll på att bli galen på att andedräkten hos folk inte syntes fast det var smällkallt ute. störande när en sån detalj ligger å stör en annars finfin filmupplevelse.

Weekend Video sa...

Och tack för du delade med dig av den upplevelsen! ;)