tisdag 12 oktober 2010

Slumber Party Massacre II - 1987



Den första filmen var underhållande i all sin tafflighet medan denna bara visar upp sin dumhet så det känns om man blir belönad med ett slag i ansiktet för man ödslar 75 minuter på den. Storyn denna gången är det att systern till överlevaren från den första filmen nu är fem år äldre och ska åka bort med polarna en helg. Våran överlevare Valerie är nu inlagd på psyket efter händelserna i första filmen så nu är det upp till lillsyrran att fixa biffen.

Mördaren denna gången är en rocker med en gigantisk borr som är sammanlänkad med hans gitarr som han gärna lirar på före, under, efter sina mord och våldsdåd som han skrattande beger sig i. Han ser även precis lika dum ut som han gör på bilden. När det manliga patrasket var extremt feminina i den första filmen så är de i denna extremt korkade med speciellt alfahannen bland dem ett tydligt exempel på hur korkade vissa bara kan vara på film men även i verkligheten. Bland de kvinnliga så är det endast Julia Cummins som Sheila som visar sig vara värdig att se filmen för. Hon bjuder inte bara på trevligt utseende men även ett underhållande spel. De andra är bara kanonmat om man säger så.

Morden är blodiga och smått slafsiga så där blir vi inte lurade utan det är resten av filmen som sviker oss där. Agerandet är okej men budgeten är låg även för denna sortens film fast den första filmen had enpg fan högre budget får jag erkänna. Inget som kommer att ses i en överskådlig framtid men det är inte omöjligt när man väl förträngt den. Den första filmen däremot är väl värd att se om men ställda mot denna står de sig allt slätt.

Inga kommentarer: