söndag 3 augusti 2008

Anaconda 3 - 2008


På något vis fick någon med sig The blood Orchid med sig från Anacondas hem och nu har ett gäng forskare på nytt fött fram och genmanipulerat en ny anaconda. Bigger, faster, badder, more med andra ord. En rik stolle med en sjukdom och ofantligt med pengar, spelad av John Rhys Davis, ligger bakom både anläggningen som ormen finns i och samt han samtidigt är orsaken till att ormen rymmer.

Med en gigantisk anaconda på rymmen i en skog i ett öststatsland så kallas elitgänget in och jakten börjar. Det tar inte lång tid innan att det kanske inte blir så lätt som de tror coh det tunga gardet kallas in!
Hasselhoff!
Inte nog med att han är en babemagnet, han är även en storviltsjägare och bad boy. Da Hoff slänger sig i väg och samtidigt så märker den första gruppen att det kanske inte är så lätt att fånga en anaconda som inte vill fångas och växer konstant.
Men da Hoff är på väg!

Budgeten är inte som i de två första filmerna och det märks tydligt. Detta är precis som Lake Placid 2 en Sci Fi-channel produktion och inget ont om dem. Jag gillar bolaget och deras filmer och här har de lyckats rätt bra med valet av skådisar. Inga usla som den ena tjejen i Starship Tropers 3 med andra ord. Fy för henne!
Hasselhoff har skoj och ger sitt. Han funkar för mig här. Rhys Davis är som vanligt, grå och gammal men han måste ju snart vara 300 år gammal.

Effekterna är cgi, precis som väntat fast ormen är verkligen ful här. Blodigt värre är det och lite gore bjuds det på. Mer än vad som är brukligt annars i deras filmer. Inga svordommar förekommer dock.

Regissör är Don E. FauntLeRoy, mannen bakom flera av Seagals senare filmer, den senaste var Urban Justice.

Bra tempo och lite mer gore än i de andra Anacondafilmerna höjer spännningen men den slår inte de andra två på fingrarna. Synd bara ormen är så ful. Men det går snabbt och flyter fint så jag är nöjd. Gillar man de andra två så ska man se denna. Nu väntar man bara på del fyra: Anaconda 4: Trail of Blood

2 kommentarer:

Fred Anderson sa...

Jag längtar efter den. Jag är lite svag för Hasselhoff. Han är en helt okey skådis och kan dessutom driva lite med sig själv. Han är skön!

Weekend Video sa...

Här är han bra. Blir förvånad själv att se mig skriva dem orden! Trodde aldrig det skulle ske :D
Helt okej film, bara lite synd att ormen är så dåligt gjord men det är smällar vi "djurälskare" får ta ! :D