söndag 30 oktober 2011

Police Academy 6: City Under Siege - 1989Hur vet man när en film per automatik kommer att suga? Jo, på viset att när första namnet som rullar på skärmen visar Bubba Smith. Visst, karlen dog relativt nyligen men det gör inte att han blir en bättre aktör på studs. Smith är en person vars dialogscener är minst lika illa som hans rappande vilket han gör här med. Tro mig, om ni tycker hans kämpande med dialoger är minst sagt haltande så får ni en svag inblick i hur pass illa det är då. Tackleberry, Harris, Hooks, Leslie Easterbrook mums, Jones, Lassard både yngre som äldre och Proctor är med de med men det är ett sjunkande skepp som bordas och aldrig borde fått lämna hamn.

Handlingen den här gången är trivial med ett gäng som rånar allt och alla och polisen har inga spår på vilka de är. Vad som gör polisernas arbete svårare är det att skurkarna verkar veta precis allt de ska göra precis som om de har en tjallare bland sig. Ärligt talat, bara en ursäkt för att visa mera falla-på-ändan-humor och roliga ljud från Jones. Det räcker inte för min del även om Easterbrook har flera scener där hon visar upp klyftan och kroppen så räcker det inte.

Jag vill ha lite mer på kroppen än det simpla skit som det här är. Speciellt efter att ha sett Wrong Turn 4 så var det här fiaskot verkligen inte vad mitt stilla sinne behövde. Lyckligtvis slipper vi ännu en utdragen båt/svävar/flygplans/luftballongsjakt men får dessvärre ytterligare en sur prisutlämning där Lassard d.ä. gör något föga roligt. Nej, sämst i serien och ett verkligt bottennapp. Undvik!

Inga kommentarer: