måndag 3 januari 2011

Dexter - Season 5 - 2010



Femte säsongen av Dexter avverkad och den var precis lika bra som väntat. Dexter, nu ensam med barn och styvbarn utan mamma samt utan plats att bo finner sig snart nog i mera skit än han någonsin tänkt sig. Efterdyningarna av The Trinity Killer har verkligen gjort sitt så när Dexter denna gången finner ett lämpligt offer så räknar han inte med att få en aspirant på halsen! En kvinnlig sådan till råga på allt samtidigt som Quinn kryper närmare Dexter´s hemlighet med hjälp av en före detta polis.

Michael C. Hall gör som vanligt utmärkt ifrån sig precis som de andra i serien men den som sticker ut mest är Peter Weller, yes, Robocop är tillbaka, i en otroligt bra roll som till och med min mor fann stötande sliskig och äcklig som han var. Så är man fan av herr Weller så får man mer än man vågat hoppas på här. Själva rivalen denna gången visar sig ge rejält motstånd men det är inget som jag tänker avslöja för detta är ett måste att se. Och ja, James Remar är med som vanligt! Rekommenderas!

2 kommentarer:

Anonym sa...

norwood här: Kul att du puffar för Dexter. Själv håller jag på att beta av Season 4. Hade tänkt att det skulle gå relativt snabbt, men det kommer ju alltid andra serier och filmer emellan.

Weekend Video sa...

Det blir lätt så med tv-serier därför ser jag till att avbeta dem direkt i ett flöde. Själv står alla säsongerna av The Wire samt Californication i hyllan och väntar på att ses om så man har lite att göra där ;)