fredag 18 maj 2012

Caged Fury - 1990Hot socks! Nu pratar vi om en sann stämningshöjare här. Erik Estrada, Paul Smith, Ron Jeremy (porrskådis #1), Janine Lindenmulder (porrskådis #2), Michael Parks, James Hong (detektiv Stoner!), Gregory Scott Cummins (AWOL i Stone Cold), Sandra Margot (porrskådis #3) osv är en del av den brokiga skara som ingår i den här underbara WIP´n. Estrada är som alltid kung oavsett om han har en rosa polotröja eller ej. Han är chef helt enkelt. Här visar han hur landet ska ligga med sin polare som roar sig med att bränna runt på sin Harley inoljad och krossa betong på olika tempel runt om i stan. När de två inte räddar villiga brudar från kåken vill säga eller rensar upp sliskiga barer där taskiga coverband spelar. Kan det bli bättre än så? Jag tror inte det.

Hiiiyaaaaah!

Storyn som är oväntat originell för en gångs skull går ut på att en bångstyrig dotter beger sig in till L.A. för att göra karriär inom film trots pappas inrådan efter som systern gjort liknande tidigare. Systern har för övrigt en rejält taskig peruk. Väl på plats finner hon sig med en ny bekant i en obekväm situation på en audition som slutar bakom galler oväntat fort. Där blir det duschscener med två feta lesbiska vakter som smeker sina batonger under tiden de beaktar föreställningen. Sen blir det underlivsundersökningar av de samma innan de kåta manliga vakterna kommer för att få sitt eller varför inte den spanske herren från frigivningsnämnden eller ännu bättre, flatan till fängelsedirektör som föredrar vara iklädd sin S/M outfit. Ni ser själva hur underbart det här låter!

Jag glömde ju att (porrskådisen #4) Kascha är med i början och visar rattarna när hon rymmer. Hon blev mest känd för dem samt att hennes far var svensk och hennes mor från Hawaii så ni kan tänka er hennes utseende men för säkerhets skull så kommer hon här.

Bustin´ out!

Estrada och hans trogne vän Kato eller det var Dirk springer mest runt och är karlar hela dagen tills filmens stjärnas syster ger sig ut för att leta upp henne eftersom hon och farsgubben inte tror på den förklaring de fått av henne när hon ringt hem från kåken på uppmaning från en av de två lesbiska tvillingvakterna.De hinner, Estrada och Kato då alltså, inte flatorna, till och med springa på systern  som befinner sig i precis samma läge som sin syster gjort bara för att strax efter gå på samma nit och hamnar på exakt samma ställe!!!! Blev lite rörigt där men ni fattar när ni ser filmen.

Me Estrada, you Kato...

Helt plötsligt befinner sig Kato inne på fängelset där han slår ner allt och alla till och med väggarna innan han hamnar i cell fast till vilken nytta? Han slår ju sig bara ut eftersom han är en levande betongkrossare ju! Till slut blir det upplopp, Estrada skjuts av en senil gubbe som ska ge Kato kuken medan Estrada endast får en kula i en väldigt oväntad scen om fick mig att vråla rätt ut. Caged Fury bjuder på allt sanna mina ord. Nämnde jag förresten att alla internerna går bara i sina underkläder och strippar på kommando? Om inte så har jag gjort det nu.

Nej, det här var verkligen det mest potenta som skrivits om på ett tag här så gör er själva och se den Caged Fury. Detta är kul för hela familjen, tro mig! Rekommenderas det varmaste!

Dagens vinyltips: Motörhead - No Sleep ´till Hammersmith

4 kommentarer:

Mr_v sa...

Låter onekligen som en höjdare, och ett tips som tas på största allvar!
Detsamma gäller dagens vinyltips! Fredagskvällar och Motörhead, det är själva essensen av det som gör att livet trots allt är värt att leva.

Weekend Video sa...

Man tackar för det! Hoppas du får en fortsatt trevlig helg, min vän!

Allamagoosalum sa...

En fantastisk recension!! Hur fan kan jag ha missat den här filmen?

Weekend Video sa...

Tack så mycket för det! Tack för du läser/läste här med!