lördag 5 maj 2012

Satan´s Baby Doll - 1982Ey! Nu pratar vi kvalitetsfilm av stora mått! Massor av nakna nunnor, minderåriga flicksnärtor, drogande fäder, invalidiserade släktingar och en död morsa nere i den lokala kryptan som styr det hela utan musik. Givetvis är det italiensk film vi pratar om och som grädde på det nu berömda moset är det att eurogudinnan, drottningen av sleaze och kvinnan som lade ribban för hur en sann kvinna ska se ut, Mariangela Girodano, är med och förgyller min ynkliga vardag.

Här spelar hon än en gång nunna som hamnar i korselden från både djuriska lustar som demoniska krafter. För det här inget annat än en remake på Malabimba - The Malicious Whore, sug på det namnet Siwert Öholm! Malabimba gjordes 1979 för att redan tre år senare få sig en regelrätt remake gjord. Inte illa med tanke på att Malabimba stoltserade med hardcore-scener inlagda dock inga från fröken Girodano som i Satan´s Baby Doll redan 13 minuter in i filmen kastar paltorna och sätter i gång med att befläcka sig till min stora förtjusning.

Strip nude for you... me!
 Nu var det länge sedan jag såg både Malabimba som SBD så minnet är inte vad det borde vara gällande Malabimba men det bör komma i den kommande veckan och då lär minnet allt komma tillbaka som en käftsmäll från gänget i Gehennah.

För att återgå till skillnaden mellan filmerna så är de som de att Andrea "Burial Ground" Bianchi gjorde Malabimba medan Mario Bianchi regisserade SBD. Om familjeband finnes är jag lyckligt ovetandes om så fråga inte. Budgeten är avsevärt mindre i SBD med precis som speltiden är avsevärt kort, endast 73 minuter fast för min del funkar det utmärkt. Filmen hinner få med allt den ska så sleazehundar behöver inte oroa sig för att missa något omoraliskt. Fan, vi till och med får en hederlig lerzombie typ de i Burial Ground så bara det berättigar ett ägandeskap av filmen. Vi får ta en  mer genomgående skillnad filmerna mellan när jag fått hem och kunnat se Malabimba helt enkelt.
Bless me sister for i´m about to defile myself...
Förutom allas våran favoritgudinna får vi se den unga Jaqueline Dupré i rollen som den unga flickan som blir besatt av sin döda mor som använder sin dotter som instrument för att ta alla sina älskare av daga. Bland annat får vi se dottern suga av farsgubben dock inte i bild samt resten av hushållet som varit närkamp med modern. Anledningen till moderns bryska hämndbegär får vi serverat oss i slutet av filmen som innehåller en naken närkamp mellan Mariangela och den svenska porraktrisen Marina Hedman som spelar modern. Dupré gjorde dock endast en film och jag har ingen koll på hennes ålder men ung är hon men inte för ung för att göra sådant här på film till exempel.

Hmm... de var allt fastare igår...

Marina Hedman härstammar från Göteborg och hann även med att medverka i en stänkare med John Holmes samt i filmen The Beast In Space samt lite andra filmer men fokusen låg på porr. Hey, jag har inte något problem med det, tvärtom. Porr är bra. I SBD är hennes påklädda scener två medan resten av dem är nakna. Lite sliten dam men fullt sevärd om man inte har krav på att allt och alla ska vara av modellkaraktär så för oss som gillar vad vi ser här lär inte bli besvikna. Hennes agerande är det inget fel alls på och det verkar vara hon själv som kör sin egen dialog då hon var gift med en italienare och gjorde sina flesta filmer där, även porren. Här bjuder vi på Marina.

Foxy lady... Allt eftersom filmen rullar så märker vi allt inte kanske riktigt står rätt till i hushållet speciellt inte då farsgubben gillar att skjuta upp för att sedan släppa loss på den oskyldiga nunnan som kanske inte är så oskyldig samt den trofasta, nåja, betjänten som antingen offrar höns eller sätter på dem nere i den nu berömda kryptan. Själv är jag övertygad om att han gör båda sakerna. Den jäkla kryptan visar sig vara en väldigt central plats för inte bara sätts det på höns där, det mördas, förförs nunnor av oskyldiga flickebarn till andra omoraliska händelser.

Let me just touch those babies, sister...
Ja,ni ser själva. Satan´s Baby Doll är helt enkelt en kul film för hela familjen, till och med husdjuren. Här finns något för alla. Så hämta hem mormor/farmor/svärmor från hemmet och boka er för lite stabilt fredagsmys i bästa mysdräkten så ska ni nog fan se att det kommer ske saker under lakanen under nattens gång hos samtliga. För det är inte bara en masa härligt naket som förekommer, filmen har även en genuint trevligt ond stämning igenom sig som ser till att vi inte blir allt för bekväma i soffan med nävarna innanför byxlinningen.  Och Mariangela om du läser detta: Ti amo!Dagens musiktips: Warren Zevon - Excitable Boy

Inga kommentarer: