måndag 28 maj 2012

Californication Season 5 - 2012Säsong fem i ordningen på serien Californication med en David Duchovny i sitt livs roll rullar vidare med en Hank Moody tillbaka i L.A. på ett affärsmöte. Mötet gäller ett manus till filmen Santa Monica Cop som ska innehålla ännu en rappare, den här gången RZA. Alla fattar filmen är en rip offpå Beverly Hills Cop förutom rapparen Samurai Apocalypse (RZA). Runkle är fortsätter jakten på 100 ligg och Marcy är gift med Stu, filmproducenten. karen har gått och gift sig med författaren och hennes första älskare Richard Batsy. Alla som sett serien vet han dyker upp i säsong tre där han visar upp sin "mangina".Becka har funnit sin egen Hank Moody som är en rakt kopia av hennes far bara yngre. Något som inte funkar alls!

Moody har en stalker på halsen samtidigt som han försöker skriva manus till Santa Monica Cop med S.A. något som inte lyckas allt för bra då Moody doppat i S.A.´s egna lilla älskling. Med andra ord. Inget nytt under Californiens heta sol för Moody is in da house!

Detta är lysande! Duchovny är perfekt som Moody och även favoriten Lew Ashby dyker upp i en kort sekvens medan andra lyser med sin frånvaro. Natascha McElhone har fortfarande världens vackraste ögon och jag smälter varje gång hon ler. Rob Lowe dyker upp som Eddie Nero vilket bara höjer min upplevelse. Det tillsammans med Runkle´s ständiga upptåg gör detta till i en magnifik serie. Jag plöjer den så fort det bara går så for jag kommer över den för Californication är en fantastisk serie även om säsong fem inte är lika mörk som säsong fyra var.

Har ni inte stigit in i Hank Moody´s värld så är det hög tid ni gör det för det är fullproppad av vackra damer, nakna kroppar, dråpliga situationer, underbar musik samt musikaliska referenser och alla dess oväntade cameos från alla e diverse stjärnor. Mest grämjer mig över att Lemmy aldrig kom med i säsong två för det hade varit en upplevelse. Nej, se till att bekanta eri rappet för det här bör inte missas! Rekommenderas det varmaste!

Inga kommentarer: