onsdag 4 augusti 2010

Snake Eater III: His Law - 1992För tredje gången stiftar vi bekantskap med Soldier som även för tredje gången blivit suspenderad och denna gången får en förfrågan från ett par om hjälp. Deras dotter hade i egenskap av en doktorsavhandling kontaktat ett mc-gäng för att kunna skriva om dem och för att göra en avhandling om själva fenomenet bara det att resultatet blev att hon utnyttjades så svårt sexuellt och såldes av dem att hon tio månader senare återkom som i vegetariskt mentalt tillstånd och tog varje tillfälle att erbjuda sig till alla karlar hon sprang på. Så med sällskap av en tidigare biker vid namn Cowboy ger sig nu Soldier ut för att straffa de skyldiga allt enligt föräldrarnas önskemål för att ge sin dotter lite rättvisa då ingen gavs dem.

Detta är absolut den hårdaste av de tre filmerna då den inte bara öser på med naket, både på det bra viset som det mindre bra viset, ett rejält krogslagsmål där Lamas vevar på fint med både armar som ben och vi får även denna gång stifta bekantskap med Michael Sherer som även var med i Snake Eater 2, då i rollen som Goliath. Tonen är även den hårdare även om Lamas kör sin vanliga coola stil men själva grundhandlingen med den utsatta tjejen och hennes presentation samt vidare roll i det hela gör att det känns lite mörkare.

I en av rollerna som bikern Goose ser vi den gamle wrestlern "Bam Bam" Bigelow, en stor kille på 180 pannor som gjorde bakåtvolter från repen, och som hård knutte passar han fint vilket han även gjorde i Major Payne där han körde samma roll fast en annan karaktär bara det med avsevärt mindre speltid. Agerandet från de andra i filmer är det bästa i serien och inspelningsplatsen är Kanada, samma som i de andra två filmerna och regissören är även han den samma. George Erschbamer.

Har man sett de andra två filmerna så vet man precis vad man får här och den gör verkligen inte en besviken på något vis. Fina damer bjuds det på och ett par rejäla squibs får vi med men tyvärr ingen inoljad Lamas denna gång. Men man kan inte få allt här i världen så jag är nöjd med den hårdare stilen här i denna och accepterar att allas våran hunk denna gång inte är insmord i babyolja. Det tar allt emot, det gör det men vad ska man göra?  En hård film för ännu hårdare fans. Rekommenderas varmt precis som de andra två filmerna i serien!

Inga kommentarer: