söndag 13 juli 2008

Grizzly Park - Tom Skull - 2007


Äntligen en bra grizzlyfilm! Den första sedan Grizzly Rage faktiskt.

Ett gäng korkade idioter åker på samhällstjänst ut till Grizzly Park där de tillsammans med Ranger Bob ska rensa upp parken under en veckas tid. Samtidigt så springer en våldtäckare/mördare lös och mördar folk. Givetvis följer han med på resan. Men de är inte ensamma in da busch!

Snart börjar det droppas av folk från gruppen och vad är det som rör sig i buskarna och andas tungt egentligen?

Här är det underhållning på hög nivå när de dummaste av de dummaste samlas i trupp och ska plocka skit. Det är en riktig björn som används i de flesta scener och i de andra en kille i björndräkt. Lysande kul detta.

Det dröjer till de sista 20 minuterna innan det drar i gång på gore och slafs men det är det värt väntan. Nallen är söt och här är till och med en skunk och en varg med också.

Persongalleriet är varierat från Ranger Bob givetvis till den loikala nazisten som boffar bensin, det porriga våpet, rikemansbitchen, latinan med attityden, rikemanspojken, datanörden som är färgad här och den asiatiska kvinnliga tuffingen och någon annan lagom korkad typ.

Inte ett dugg intelligens mellan dem och det är bara bra!
Och här får man verkligen se hur mycket vänskap mellan brudar är när det står en stor grizzly utanför dörren och vill in!

Slutet har också en väldigt skön twist som fick mig skrika rätt ut av skratt!

Skitskön film som kommer rulla många gånger här! Rekommenderas det varmaste!

Inga kommentarer: