måndag 14 juli 2008

Ninja Condors - James Wu - 1987

Hur de har fått igenom denna med en 15 års stämpel är mig ett mysterium då de andra två Ninja USA och The Super Ninja kom igenom med en 18 års stämpel. Kanske pga de innehöll naket och sex medans denna inte gjorde det. Jag vet inte men konstigt är det.

Samma lirare coh team här som i Ninja USA och The Super Ninja. Lite annorlunda upplägg men samma våldsballet.

Ninjan White Eagle vill hoppa av Lucifers organisation då han inte klarar av dödandet av oskyldiga längre så de börja jaga honom istället.

Detta är den blodigaste och brutalaste av de tre filmerna jag sett. Början sätter tonen direkt när en gubbe spänns mellan 4 motorcyklar som sedan kör åt varsitt håll allt medan sonen tittar på. Armar åt ett håll och benen åt ett annan. Sedan fortsätter det med motorsågar mot magen på gravida kvinnor som används, tro inget annat. Enorm body count, tonvis med squibs och svärdshugg över ansikte och kroppar. Allt kryddat med mycket kampsportande.

Våldsammare nijafilm får man leta efter och gamle Sho Kusugi kan gå och lägga sig här. Revenge Of The ninja är annars en rätt våldsam historia men här får den spö med hästlängder. Lika snyggt filmat är det inte men fan så mycket våldsammare.

Detta var den första av filmerna som jag sett som var i widescreen medans de andra två var i 4:3. Risig print som säkerligen är från en videokopia men det vägs upp av all vansinnighet.

Ett måste att se om man gillar ninjafilmer och vuxna karlar i färglada pyjamaser!

2 kommentarer:

Fred Anderson sa...

Vad härligt det låter! Vart köpte du den?

Weekend Video sa...

Jag köpte alla tre ninjafilmerna från ginza faktiskt. 29:- styck och med tanke på allt vansinne i dem så är dem definitivt köpvärda :D