tisdag 15 juli 2008

Tankar från en soffpotatis.

Film är väldans underhållande på alla dess olika vis. Just nu är lycka att ligga hemma på soffan under ett varmt och gott täcke när det regnar och blåser ute och man har semester. Och bara mata in den ena filmen efter den andra i spelaren.

Tur för mig så har jag så mycket osedd film att se så jag har lyxen att kunna hoppa fritt mellan stilarna. Kanske man börjar med att se klart Pam Grier-filmen från dagen innan och på så vis vaknar till ordentligt innan man drar på dagens första Van Damme för att sedan mata in en vansinnig ninjafilm. Och om man då efter det känner sig lite trött på action så slänger man in en sci-fi film typ Starship Troopers och bara njuter åt alla vansinnigheter som utspelar sig på tv´n.

Och när vädret går från uselt till katastrofalt och det vräker ner så slänger man in en western och så får man plötsligt damm, sol och bistra män i rummet hos en som inte tvekar att skjuta ner allt och alla de inte tycker om.

Som sagt. Film är underbart och någonting som kan anpassas efter ens egna sinnesstämningar och på det viset gör ens vardag lite mer dräglig

Inga kommentarer: