måndag 5 april 2010

Battle Rats - 1988Detta måste vara den sämsta Vietnam-film jag sett fanimej. Iofs gjord i Hong Kong och inte i Filippinerna så vi får skylla på det för detta var kasst. Jänkarna har kommit på att vietnameserna använder tunnlar så nu ska dessa utforskas och ett specialteam utbildas och det bär i väg. För att göra sker och ting mer tillkrånglade så är en av de inhemska brudarna en spion för fienden och nu blir hon kär i en av tunnelråttorna och gissa vilka som möts till sist i tunnlarna...

Agerandet är under all upptänkbar is och det enda som är värre än taskigt agerande är överspel enligt mig. Tänk er då överagerat taskigt spel för det är precis vad vi får här! Det skriks, vrålas, svärs, skjuts från höften, torteras, sprängs och fan vet allt i tunnlarna som snart nog utvecklas till grottor men det hjälper inte för filmen är kass. Och det spelar ingen roll hur blodiga squibs och fällor de kastar in för man skiter i vilket för karaktärerna är så korkade att man vill skjuta dem själv. För man kan väl för fan inte bli förvånad om fienden hoppar fram plötsligt när man sjunger för full hals i djungeln en tio man eller nere i en tunnel? Det är precis vad idioterna gör och blir.

Nej, detta var en usel film med inget roligt att erbjuda så lägg eran värdefulla tid på något bra istället eller skriv en fin kommentar hur mycket ni tycker om Weekend Video, det blir vi alla avsevärt gladare för. Tro mig,

5 kommentarer:

Ninja Dixon sa...

Jag minns när den här filmen kom in till legendariska Video Ett i Östersund. Lasse, som ägde butiken, hade fått besök av en säljare som viftade med filmen framför honom och sade "Detta är världens bästa Vietnam-film, för den visar hur det verkligen var".

Något som inte direkt infriades :)

lizzardking sa...

Håller med dig helt om det hahaha

Såg själv den på vhs för länge sedan men trodde den hade blivit bättre med åren men där bedrog jag mig ordentligt :)

Seance sa...

Fan ta dig Lizzard King ( ; Med din Vietnam-films revival blr man sugen att plocka fram tunga Vietnam-films klassiker som "Självmordspatrullen""Missing in Action trilogin" och givetvis the one and only "Rambo"

lizzardking sa...

Rambo och Självmordspatrullen aka Uncommon Valor hittar du här med om du söker :D

Uncommon Valor finner du här:
http://weekend-video.blogspot.com/2009/05/uncommon-valor-1983.html

First Blood här:
http://weekend-video.blogspot.com/2009/07/first-blood-1982.html

Rambo: First Blood Part 2 här:
http://weekend-video.blogspot.com/2009/07/rambo-first-blood-part-ii-1985.html

Rambo 3 här:
http://weekend-video.blogspot.com/2009/07/rambo-iii-1988.html

och Rambo här:
http://weekend-video.blogspot.com/2008/05/rambo.html

Tack för du läser!

Daydreamer sa...

Själv tycker jag att denna är väldigt underhållande, uruselt skådespel med mera men det är full fart hela tiden... Och den amerikanska armén är rena rama främlingslegionen med diverse olika dialekter med mera.

Som sagt detta är inte Plutonen men ta det för var det är crazy filipino action... :D