söndag 20 september 2009

Man v. Food - Season 1



Man v. Food är ett program som går på Travel Channel som rakt upp och ner handlar om en matglad jänkare som åker över hela landet och bara äter. Vart avsnitt är på 20 minuter drygt och det går alltid ut på att han åker till restauranger och prövar deras mat. Tre rätter avsmakas alltid och den sista rätten är alltid en extrem utmaning.

Utmaningen kan vara allt från att dricka 15 st. milkshakes till äta enorma pizzor på under 60 minuter eller äta extremt kryddad mat. Kanske inget som tilltalar trädkramare och veganer utan detta är för oss köttätare som inte skäms för våran carnivoriska sida. Mat och framför allt kött är gott och där med basta! och det visas här. Vi får allt från underbara hamburgare till kötträtter till ostron till burritos till stekar till kyckling till baguetter och mackor till efterrätter och mera. 18 avsnitt är i första säsongen och den kommer snart på dvd och säsong rullar redan för fullt.

Detta är ett bra program som visar upp olika sidor av USA som aldrig visas annars och vi får många goda rätter att fantisera om att sätta gaddarna i som en trevlig och kul värd. Ett välkommet inslag i en annars rätt upprepande tv-värld där allt verkar antingen kopieras i absurdum eller helt enkelt inte håller längre. Så är ni sugna på något lättsmält så kolla upp detta men vad ni än gör så titta inte på det hungriga!

5 kommentarer:

khenrikm sa...

Min onda hyresvärd har sett till att Travel Channel är bortplockad. Booh! Annars låter det väldigt bra. När jag varit i USA får man lite fjärilar i magen när dom kommer ut från köket med 21 kilo mat som man förväntas äta upp. Då är det bättre att se det på tv!

ps - jag fick ordet "dined" som verifiering ha ha

Mr_v sa...

Själv är jag veggis, men tycker ändå det här låter klartunderhållande. Jänkare som konsumerar stora mängder mat är alltid finfin tv!

Plox sa...

Låter ju klart frestande! Ska kollas in. Älskar dumma tv-program =)

Weekend Video sa...

khenrikm:
Låter som att vi får ta ett allvarligt snack med din hyresvärd visst... Har aldrig varit USA själv men dessa avsnitt med maten där får mig verkligen att vilja åka dit.

Mr_v:
Då tycker jag att det är hög tid du kollar upp det :D

Plox:
Inget dumt med denna faktiskt utan det är ett jäkligt skönt program med en massa lockande mat.

Ty sa...

Very cool show! One of the best episodes is when Adam does the ghost chilis hot wings challenge. That was amazing!