fredag 9 januari 2009

Boa vs Python - 2004


Hur vet man när en djurskräckis håller hög kvalité? Jo, de inledande planen och lastbilarna i filmen är inte digitalt gjorda! resten talar vi tyst om...

Nu Image slår till igen och jag hade ingen aning om att det var de bakom denna monster"hit". Men det är de säkert på något perverst vis då alla som inte har dialog i filmen är svartmuskiga karlar med ögonbryn bak till nacken. Samt att den fete och vithårige ryssen är med som sig bör.

Nåväl...
Filmen börjar med en wrestlingmatch mellan två killar kallade för Boa och Python. Båda killarna är bredaxlade som varsin huggorm och är fullständigt horribla som brottare. En rik pajas med sin fejktatuerade bitch satsar av någon underlig anledning pengar på idoterna samtidigt som de har beställt en enorm orm som de ska jaga för nöjes skull.

Givetvis så rymmer den och de blir tvungna att släppa ut ytterligare en enorm orm för att jaga upp den första. Varav titeln. Och för att ytterligare stjäla koncept så har de rippat konceptet från Hard Target där rika lirare jagar något eller någon för pengar och skojs skull. Här är det en orm.
Där var det Van Damme. Undrar vad han tycker om denna filmen egentligen? Hmm...

Snart nog så har båda ormarna rymt samt förökat sig och den heta insatsstyrkan som skulle bidra försvann snabbt och det går snabbt utför.

Detta är precis vad man tror det ska vara. Gillar man inte konceptet så gillar man inte filmen för något mästerverk är den inte och lär aldrig bli. Däremot så verkar detta vara en inofficiell uppföljare till Python 2 då de återkommer till den filmen i denna hela tiden. Intressant minst sagt då jag har de två filmerna. Men är man som mig skadad och gärna ser sådant häringa trams så funkar den. Det är underhållning och underhållen blir man.

Slutet är så gott som digitalt för hela slanten och det drar ner lite men med tanke på att detta släppet är OOP nu så lär man hålla ännu hårdare i det nu.

Och en film där man får se en orm slicka musen på en tjej i en bil kan man ju inte bara låta bli att tycka om!

4 kommentarer:

Tobias Thuresson sa...

Haha... pricksäker analys av denna hörru. Älskar denna pärla som jag införskaffade för 29:- och vårdar högt. Gillar klantsnuten som drattar på arslet också.

Weekend Video sa...

Han med leverbiten i ansiktet ja hahaha en riktig fåne han :D

mamoulian sa...

Aha, så vi snacker hederlig erotik nu, broder... Får se om jag vågar; har inte hämtat mig riktigt än från tuttnafsningen på Snake on a Plane ;-)

Weekend Video sa...

Tror nog du gillar denna bättre då ;D