tisdag 24 januari 2012

The Hike - 2011Fem bimbosar varav en av dem en är en veteran från Afganistan, yeah right, som förlorat pojkvännen där, ger sig ut för lite bonding i skogen. Givetvis går det åt helvete för så fort lite manlig beundran kommer fram i skogen från några tillfälliga bekanta så ändras planen till att knulla istället för vänskapsbonding. För det visar sig att de nya vännerna är sadistiska svin och nekrofiler som bara vill ha kul för stunden fast inte på samma sätt som våra bimbosar vill. Ärligt talat så skiter jag hur det går för de korkade brudarna för de förtjänar precis vad de får och det som stör mig är det är så milt för när man är så korkad som de här så förtjänar man verkligen det.

The Hike är ingen bra film utan består av pinsamt skriven dialog och en skog som verkar att svämma över av människor. Bästa är i slutet en av pojkvännerna till dem kör mer eller mindre direkt in till deras läger med bil vilket tagit dem nära på en hel dags vandring och klättring! Ni ser själva logiken i filmen och vart den barkar hän. Agerandet är ungefär som man kan vänta sig, det är verkligen ingen höjdare. Affischen skryter med namn som Shauna MacDonald som skapade sig ett fint rykte i Neil Marshall´s The Descent men solkade ner det lika snabbt igen genom att vara med i den totalt usla uppföljaren The Descent 2. Här försvinner hon helt så jag fattar inte ens att det är hon. Andra namn är Tamer Hassan som är totalt bortkastad här då han är med i två sekunder precis i början och i slutet och sist en av skatorna från Hostel. Hon är omöjligt ännu uslare här bara det att hon visar inte rattarna denna gången. ärligt talat så får vi inte se några alls utan det är politiskt korrekt och våldet är ännu mer tamt.

Det sker inget direkt som gör att man vill intressera sig för filmen inte ens på våldets vägnar då vi knappt får se något. Utan det är mest någon kniv här och där men inget som kan antyda något våldsamt. Räknar man lite smällar med grenar eller stenar så får men det och en bruten arm men annars inget av värde. Tamt utav helvete och slutet är inget nyskapande alls för allt som sker i filmen har man sett förr och i avsevärt bättre och våldsammare filmer. Eden Lake, en film jag inte fann underhållande alls för övrigt, är en av flera filmer som de snott ifrån här så i brist på intresse för The Hike så kan ni alltid lägga tiden på att kolla in hur många filmer ni kan komma på de snott ifrån här. Själv tappade jag räkningen.

The Hike är verkligen ingen film att lägga tid på för den suger. Och där sparade jag 83 minuter av ert liv åt er. Kontanter för den här tjänsten mottages gärna så kontakta redaktionen för kontonummer.

Inga kommentarer: