söndag 29 januari 2012

Night Of The Demons - 2009 Eftersom skräckfilmer från 80-talet är tacksamma att göra remakes på så har turen även kommit till Kevin S. Tenney´s Night Of The Demons från 1988. Samma upplägg serveras fast kryddat med en aning mer sex och våldsamheter. Och det är inte fel! Angela (Shannon Elizabeth som för en gångs skull behåller kläderna på!) håller party i det lokala hemsökta huset med resultatet att demonerna släpps fria och natten plötsligt blir vääääldigt lång för de gäster som är kvar.


Fans av Freddy vs Jason kan se fram emot Monica Keena som dock inte kastar kläderna här heller fast lik förbannat är väldigt nice att vila ögonen på. Linnea Quigley återvänder i en liten cameo och upprepar sin grej från originalet där hon böjer sig fram bara det att det är småflickor som får ta del av den synen nu och jag tror fanimej det är samma outfit hon har på sig med! Även om vi snuvas på nakenhet så får vi slampiga tjejer och upptryckta bröst så det räcker och blir över där just Bobbi Sue Luther, från Laid To Rest, excellerar bäst. Om jag inte har helt fel för mig så är det som ansvarar för den mer avancerade scenen med läppstiftet i den här filmen. Det förs in i ett bröst och kommer ut en våning ner om vi säger så fast i en relativt blodig form.

Hi boys. Want some.. pussy?


 Nu är jag en stor fan av originalet och dess uppföljare och är per automatik negativt inställd till remakes på omtyckta filmer men Night Of The Demons bjuder på ett raskt tempo, härligt slampiga brudar, våld, gore, slafs, idiotiska handlingar och en bra stämning. Demonerna behöver inte så mycket här för att besätta folk vilket bevisas när en av tjejerna i filmen blir besatt när hennes date för kvällen som är just besatt bestämmer sig för att köra lite analt med henne på festen. Det funkar så med visst, nu vet jag det. Trevlig scen för övrigt.

Så vad mer krävs för en lyckad film? Vi får en anal penetration vilken i sin tur lede till ökad gemenskap med de andra demonerna, en småfet Edward Furlong som mest ser sliskig ut, fina brudar, våld, gore i ett raskt tempo vilken i sin tur är väl utförd och en massa demoner. Jag gillar det och eftersom jag sett den två gånger på kort tid så får man se det som ett gott betyg. Fast originalet är ändå bäst.

3 kommentarer:

Mr_v sa...

Det här känns som en nyinspelning som skulle kunna funka. Originalet är ju en jävligt skoj film, men något heligt mästerverk kan man knappast kalla det. Efter denna rec får det bli uppryckning och införskaffande av denna.

Anders, Film- och Musikbloggen! sa...

haha, verkar ju vara en helkul film! Fun for the whole family! Den här måste jag se, tack för tipset!

Weekend Video sa...

Mr_v:
Det låter bra! Hoppas du kommer att gilla den :)

Anders:
Det var så lite :)