onsdag 25 november 2009

Saw V - 2008



Den femte delen i franchisen fortsätter sin vana trogen. Fällor, elaka människor och tunga samveten, allt kommer i dager här. Jigsaw är fortfarande död men ändå så når hans makt långt. Och fällorna är såklart grymma de med. Något mer än så är det inte här faktiskt. Nu var inte denna lika illa som jag mindes den men det hindrar inte den för att vara småtråkig mellan varven. Samt att man glömmer den rätt fort faktiskt. Men värd att se och den följer serien och de andra delarna rätt bra. Fast den funkar nog bäst att se tillsammans med de andra delarna för ensam funkar den mindre bra.

3 kommentarer:

Magnus Wersen sa...

Jag älskar hela Saw-serien men detta är den definitivt svagaste av dem. Det känns mest som ett såpaavsnitt som ska förklara vad som skedde i avsnittet innan och vad som sker i avsnittet efter. CGI-splattret gjorde ingen människa glad heller (även om det var få sekvenser), tur att de korrigerade det når de gjorde del 6.

Jay sa...

Jag tycker att sexan var en av dom bättre i serien, helt i klass med favoriterna två och fyra

Weekend Video sa...

Magnus:
Det stämmer bra det med såpainslagen. Det var mest sådant och så lite fällraffel inkastat för hålla ens intresse vid liv.
Tack för du läser!

Jay:
Kul du gillade den :D