onsdag 21 oktober 2009

Children Of The Corn 666: Isaac´s Return - 1999



Nej, detta var verkligen ingen höjdare och definitivt den sämsta i serien. Även om de fått tillbaka John Franklin som spelade Isaac i första filmen så ser han mest dum ut här. Ansikte som en 80-åring och kropp som en tolvåring så ser han verkligen rätt fånig ut. Här ska han ha legat i koma i 19 år och plötsligt vaknar upp när en ung "cool och hipp" tjej kommer till stan. Nu ska plötsligt hon paras med Isaacs son för att de tillsammans ska föda fram nya barn i sekten. Tjejen visar sig vara Isaacs dotter med på något underligt vis som jag totalt missat och sket i med för det blev bara löjligt.

Här ska allt förklaras med att det är mer en sekt än vilsna barn med smak för mord och en galen predikant. Minimalt med tid i majsfält och maximalt med tråkig dialog. Det är mest tomt tugg och en massa "coola" ungdomar som är allt utom just det. Våld förekommer och de scener där det gör det är bra gjorda men filmen suger babianröv. Stacy Keach är med som doktor och Nancy Allen från Robocop är även hon med. Visst ser hon bra ut här men verkar mest gå på autopilot i agerandet.

Ingen höjdare och faktiskt en film som serien klarar sig fint utan för denna gör verkligen ingen som helst nytta här. Så denna kan ni hoppa över med gott samvete för ni missar inget, tro mig.

Inga kommentarer: