torsdag 22 oktober 2009

The Hills Run Red - 2009



Tre fula, dryga och ointressanta typer ger sig ut för att finna en "försvunnen" film, Cigarette Burns någon? På vägen plockar de upp dottern till filmmakaren. Men först måste de avgifta henne från drogmissbruk och strippande på skumma barer. Två dagar senare!! är de på väg ut i skogen. De filmar allt i sin väg och snart nog får de sin önskan uppfylld. De inte bara har funnit skaparen bakom filmen utan de är nu även med i den, ofrivilligt vill säga.

Ännu en ny slasher och denna är inspelad i Bulgarien som är så vanligt nu för tiden. Här är annars inget nytt alls vi bjuds på. Det är en övermänsklig mördare med deformerat ansikte som gömmer sig bakom mask och är lite "efter" men stark. Lite otrohet, lite rednecks och rånförsök från de samma och gott om blod och tortyr. Precis som i alla andra slashers och här bjuds vi inte på något nytt alls. Så därför inte heller någon anledning att se spektaklet såvida man inte vill se precis varenda slasher som gjorts. Jag klarar mig fint utan den, den saken är biff.

4 kommentarer:

Mr_v sa...

Tyckte upptakten till denna lovade gott, men "avgiftningen" var ju inte så trovärdig. andra halvan känns också för urspårad, helt klart. men jag har definitivt sett sämte nya slashers. mycket sämre, till och med.

khenrikm sa...

"Tre fula, dryga och ointressanta typer ger sig ut för att finna en "försvunnen" film..."
Låter som när jag och polarna var i videoaffären sist. Men annars är det väl kul att den utspelas i Bulgarien? Vänta bara - det kommer en film om mord bland hamnarbetare i östungern också!

Weekend Video sa...

Mr_v:
Jag har sett avsevärt sämre med, inget snack om saken. De två sista delarna i Children Of The Corn-serien är ett exempel. Tempot var bra i filmen, det bjuder jag på men det är också allt ;D

khenrikm:
Visst, skogarna är fina i Bulgarien men en skitig hamn i östungern sopar mattan med dem totalt!

mamoulian sa...

Mja, inget att hänga i julgranen direkt... Ett dåligt försök till Cigarette Burns och Wrong Turn eller nåt :-o