måndag 12 oktober 2009

Wrong Turn 3: Left For Dead - 2009



Har ni bara sett trailern till denna så nöj er med det för detta var ingen höjdare. Åtminstone tyckte jag det. Allt som gjorde den fantastiska första filmen så bra och den grymt underhållande tvåan så lyckade och bra har de totalt missat här. Tydligen har någon fått den briljanta idéen att nu kastar vi in en buss med fångar i skogen och låter våran muterade hillbilly jaga dem. Japp, ni läste rätt. Hillbilly, inte hillbillys nu. Killen är ensam och på något vis är han tillbaka i huset eller något som ska likna det från den första filmen vilket jag vill minnas revs där.

Filmen som är 90 minuter ca är runt 70 minuter för lång. Trailern räcker fint för där visas det bästa ur filmen och de scenerna ligger i början av filmen så resten kan lätt skippas. Storyn är tunn och och full av korkade karaktärer och bristen på nakna bröst är stor här men goret då ringar frågan över nejderna? Jo, det är där i hopp om att hålla kvar ens intresse. Blandat med cgi som pendlar mellan okej och skrattretande usel så får vi lite hederlig latex inkastat med. Blod förkommer men hälften av det är just det, cgi. Kanske inget att hänga upp sig på men när vi ändå är i gång och gnäller så...

Nej, inget vidare och verkligen inget som denna bloggare kommer att lägga pengar på, den saken är säker. Se hellre om de två första för i den nivån kommer denna soppa aldrig i närheten av.

2 kommentarer:

Fred Anderson sa...

Den låter bra! Ska införskaffas!

Weekend Video sa...

Den kommer du att gilla, det är jag säker på.