lördag 3 oktober 2009

Trick ´r Treat - 2008



Ytterligare en skräckis förlagd till halloween och denna var faktiskt inte alls så värst illa får jag säga. Storyn är förlagd till halloween och vi får följa olika personer vars öden vävs in i andras. Så det hoppar fram och tillbaks men när det väl sker så får vi se det ur den andra personens vinkel. Ni fattar bättre när ni ser den.

Kända ansikten bjuds vi på här i form av Brian Cox, Anna Paquin och Dylan Baker även om de inte har några framträdande roller. Regissören Michael Dougherty gör här sin debut och han sköter den uppgiften fint och han är absolut värd att hålla koll på i framtiden. Nu är detta inget som skrämmer mig och det är heller inget blodbad eller en gore-fest så de som förväntar sig det kommer att bli gruvligt besvikna. Men väntar man sig en bra produktion med en bra stämning och jäkligt fina effekter så har man en fin stund framför sig. Men skräck vette fan om det är, mer en rysare då och säkerligen mer skrämmande för den yngre generationen än oss gamla uvar som varit med ett tag.

För avsluta fint och snabbt så är detta en underhållande film med ett fräckt upplägg och en rätt skön stämning samt en hel del svart humor. Med andra ord, ett lyckat resultat som är värt att kolla upp. Och med tanke på det usla utbud som kallas för skräck nu för tiden så lär ni inte bli besvikna på denna.

2 kommentarer:

Mr_v sa...

Denna å The Hills run red är de två nya skräckisar jag sett fram mest emot. The Hills run red sågs tidigare under kvällen å den höll hyggligt utan att superimpnera, tyckte jag. Nu återstår den här, håller tummarna för att den levrerar med råge! Ibland är det gött med lie mer mysskräck.
Tac för recensionen!

Weekend Video sa...

Nemas problemas!

Hoppas du gillar den med.