tisdag 20 oktober 2009

Children Of The Corn II: The Final Sacrifice - 1992



Uppföljare som fortsätter efter den första filmen. Originalet nu. Denna gången har media hittat dit och alla liken funnits. Men ingen fattar det är barnen som är ligger bakom utom två gamla käringar vilka dör rätt snabbt. Men en skjutjärnsreporter tillsammans med en indian kommer sanningen på spåren. Men ska de klara sig undan majsfältet?

En okej uppföljare som funkar men är rätt seg och inget som dröjer sig kvar i tankarna. Vissa underhållande mord men inget mer. Terence Knox från Pluton B I Vietnam är reportern som bråkar med sin son. De andra är inga som jag kände igen fast Rosalind Allen som Angela var fin här. Skönaste morden var käringen som krossas under huset sitt och hennes syster som kraschar bingon. Störigast var Ryan Bollman som Micah. Han överdrev spelet sitt så det blev mest jobbigt att bevittna och så skrek han med. Inget bra sätt att vinna mitt förtroende på kan jag säga.

Funkar om man vill se serien komplett men inget som funkar på egna ben. Se då hellre om originalet eller remaken i stället men vill ni se en ful typ dö i en skördetröska så leta inte längre, ni får se det här.

3 kommentarer:

Mr_v sa...

Blir det children of the corn-race nu? Det skulle iaf uppskattas av den här trogne läsaren =)

Weekend Video sa...

Ja, vem vet ;D

mamoulian sa...

... och så var det ju söta Christie Clark, mer känd som den där irriterande Carrie Brady i Days... ;-) Men det är ju klart att tröskarn är bäst :-D