tisdag 9 mars 2010

Blood On The Highway - 2008Jag satte mig ner för att kolla in Bitch Slap men gav upp den cgi-festen direkt för det var något i hästväg till uselhet den filmen så istället blev det den raka motsatsen som gick att finna. Nämligen denna lilla indie-film som handlar helt enkelt om att ett gäng ska överleva en natt full med vampyrer och deras attacker. Nu är detta verkligen nollbudget som gäller men till skillnad från Bitch Slap så får vi autentiska personer och inte bulimiker med silikonpattar som tror de är svaret på alla karlars våta drömmar. Det är taskigt agerat men det är taskigt agerat med glimten i ögat och med en otroligt fyndig dialog som slår det mesta. Underlivshumor samt referenser till all slags sexuella aktiviteter får vi med för det är så låg nivån är satt i denna pärla. Här kommer ett exempel och vad NAMBLA står för, det får ni allt googla upp själva. gör det för då fattar ni skämtet rätt För kul är det.

Look, we are fucked! We're fucked like an autistic 8 year old at a NAMBLA meeting.

Ingen av aktörerna är några kända namn här förutom Tom Towles som dyker upp och gör en riktigt kul liten roll som vampyr och även han har flera underhållande repliker som till exempel när han leder en ilsken mobb med vampyrer för att bränna ner ett hus med de levande i! Och så fortsätter det hela filmen igenom. Det är korkat på ett underhållande sätt och filmen fullkomligt flyter fram i det röda guldet och jag kan inte låta bli att undra hur många gånger de har fått duscha mellan tagningarna för de är så gott som kroniskt dränkta i blod. Avslitna lemmar får vi i parti och minut samt en biten huvudperson som täpper till bitmärkena på halsen med en gammal binda!

För er som känner er lockade så är filmens hemsida här. Mycket nöje och vad ni än gör så håll öronen öppna för den underhållande dialogen ni serveras i filmen. Den är skitkul!

2 kommentarer:

Mr_v sa...

Den här ska ses. särskilt efter din inledande sågning av Bitch Slap, för jävlar vilken hejdlös skit det var. Direkt förbannad blev jag när jag såg den filmen...

lizzardking sa...

Bitch Slap åkte ut fortare än en bibelförsäljare på ett satanistmöte i Mälarviken! Fast denna lär du verkligen få kul i, det lovar jag :D