onsdag 10 mars 2010

Did You Hear About The Morgans? - 2009Romkoms gillar jag mellan varven och är Hugh Grant med så är det oftast underhållande men vad fan han gör i denna soppa fattar jag inte. Han ser så uttråkad ut att man tycker synd om honom och att de sedan fått för sig att para ihop honom med den aspirerande hästen Sarah Jessica Parker gör det säkert inte lättare för honom heller. Parker, som jag tror att för varje film hon gör blir längre i ansiktet, är nästan framme vid sitt mål att bli häst. Hjulbentheten är där, samma med längden på ansiktet så det är bara en fråga om tid innan svansen kommer och hon använder sig av alla fyra lederna sina och tillbringar resten av livet med att springa runt och gnägga. Själv om jag varit i hennes situation så hade jag tillbringat resten av tiden i ett intilliggande stall.

Storyn är den att det osannolika paret blir vittne till ett mord och måste gömmas undan och det blir såklart på landet hos Sam Elliot och Mary Steenburgen som för övrigt ser riktigt bra ut fortfarande om inte bättre. Och nu får vi följa deras kulturella kollisioner samt missöden och det är precis inget nytt alls. Allt har gjort förr otroligt många gånger och avsevärt bättre med så ödsla ingen tid på denna flopp. Se då hellre For Richer or Poorer med Kirstie Alley och Tim Allen. En bättre film på alla vis och nästintill identisk story.

7 kommentarer:

khenrikm sa...

Det är sant, Mary Steenburgen ser oväntat bra ut för att vara ca 82 år gammal. Men inget kan uppväga Sara Jessica Parker.

Måste erkänna att jag en gång tyckte hon såg ok ut i LA Story men det var längesen - och vindarna kan vända och ännu kan en sjöman längta hem, som det heter i en gammal kasedanslåt.

lizzardking sa...

Skulle nu Mary Steenburgen verkligen vara 82 så är jag Sankte Per och du lär verkligen inte komma inför mina portar då, den saken är säker! Nu är hon iofs bara 57 och för en vacker kvinna så är det ingen ålder alls.

Sarah Jessica Parker lär förmodligen ha blivit skickad till limfabriken vid den punkten i sitt (häst)liv ;D

Tobias Thuresson sa...

Hahaha, jag gråter av skratt här borta. Verkar som du också hatar Sarah Jessica Parker av hela ditt hjärta. :-)

lizzardking sa...

Människan är hemsk på alla möjliga vis ju! Ta bara själva konceptet Sex And The City. Där ska hon vara den smarta, den snygga och fan vet allt så är det första vi ser henne som rullar fram på höga klackar med förmodligen värsta största vårta på en omöjligt ännu större haka.

Lemmy måste vara glad att äntligen slippa få skit för sina för hennes är sju resor jävligare. För att inte tala om hakan då! Är där någonsin planer på att göra en feminin version av Judge Dredd så kan de fråga henne. Hakan till rollen har hon, den saken är säker.

Fast hatar henne gör jag väl inte. Jag har bara lite svårt för henne ;D

khenrikm sa...

Då vågar vi knappt höra hur det låter om någon som du faktiskt hatar... ;D

lizzardking sa...

Don´t push it! ;D

Tobias Thuresson sa...

Hahaha... jag tycker hon påminner om Dee Snider faktiskt.

Men ja det är lite kul att alla tjejers chica idol är alla tiders ruggugla.

I wouldn´t fuck that bitch with a stolen dick.