tisdag 16 mars 2010

Role Models - 2008Ännu en i raden av ytliga amerikanska komedier och det är inget nytt här egentligen vi bjuds på. Paul Rudd är som vanligt, introvert och småtjurig och Seann William Scott har förfinat sin Stifler-roll till det bättre och mer nedtonade. Annars är det det gamla vanliga som sagt bara det att vi har Jane Lynch som gör sin gamla vanliga roll hon alltid gör men hon gör det så bra så det funkar alltid. Här kryddas det med kokainmissbruk och gamla sexpartners, några roliga flashbacks och en stor del av henne med i filmen.

Annars är det lajvspelande, småungar med grovt språk och allmänt taskigt inställning som förekommer. Det, korkade föräldrar och det egna korkade beteendet är storyn här och mer är det inte. Elizabeth Banks är med på ett hörn men det är inget som är avgörande och KISS har lyckats komma med i ännu en film med sin musik. När ska Motörhead få med något annat än Ace of Spades egentligen? Eat The Rich är undantaget iofs men den var inget vidare ärligt talat.

Dennas styrka är just de inblandade och att den ett fint tempo och man har rätt kul under tiden vilket är det viktigaste här. En helt okej film med flera skratt som tål att ses om utan att förlora sin dragningskraft. Har ni inget bättre för er så duger den fint.

3 kommentarer:

Mr_v sa...

Klämde faktiskt den här häromdagen, en skön liten bagatell. Lite för mycket socker i slutet som störde, annars var det en lättuggad liten film.
På tal om Motörhed så såg jag precis att de första recensionerna på Lemmy-dokumentären poppat upp. Verkar ju hejdlöst sevärd!!

khenrikm sa...

Men Lemmy är ju överskuggad av Sarah Jessica Parker! :D

Weekend Video sa...

Mr_v:
Den ska definitivt ses så det är att hålla tummarna på att den kommer i det snaraste!

khenrikm.
I fulhet ja, inte i coolhet ;D