onsdag 23 december 2009

Santa´s Slay - 2005



Nu när det är jul och allt så passar det fint med en sådan fin film som denna att verkligen dra i gång alla uppdämda julkänslor som ligger och pyr i en så här års. Här får vi fina kills blandat med skön fyndig humor och faktiskt rätt gott om fina tuttar. Bill Goldberg som för de flesta är säkert mest känd för sin insats i Universal Soldier II där han flashar tuttarna på en brud i början när han jagar Van Damme. Vi som gillar wrestling kommer säkert ihåg honom från WCW där han brottades under sitt namn men här är han världens elakaste tomtefar som inte drar sig för att straffa både snälla som elaka.

För det är det som denna handlar om. Tomten är en elak jävel och Satans son som förlorat ett vad med en ängel och pga det varit tvungen att vara snäll i tusen år men nu är tiden ute och han smygbörjar så smått att mörda folk igen och var gör man det bäst förutom i staden Hell. Och tomten får ju inte vara elak så nu måste han stoppas, han och hans "ren". Så allt från strippklubbar till kyrkor till julmiddagar får en påhälsning av allas våran tomtefar men bäst av allt är den inledande julmiddagen med Rebecca Gayheart, James Caan och Fran Drescher. Även om Drescher är innehavare av världens hemskaste och nasalaste röst så har hon en satans kropp! Herre jävlar säger jag bara. Men här får hon precis allt som vi alla hoppas hon ska få när hon väl öppnar truten av tomtefar, inget snuskigt nu khenrikm!

Tempot är högt, våldet jäkligt kul och det samma gäller för humorn. Goldberg är kalas som biffig tomte med smak för våld och fina tuttar och hans entre på strippklubben är guld värd. Och som inte det vore kul nog så får vi även en skjutgalen indian med en sådan sak man håller mot halsen som låter mekaniskt och ser häftiga ut. Att han sedan röker som en borstbindare har säkert gjort sitt med antar jag. Med andra ord, en skithärlig film som passar fint nu till den stundande högtiden.

Från mig till er kära läsare, följare och kommenterare, en riktigt god jul och tack för ni läser, följer och framför allt kommenterar. Utan er, ingen blogg. Den saken är säker. Ni är bäst!

2 kommentarer:

khenrikm sa...

Ja Drescher är väl typ 59 år gammal? Men hon kan vara rätt kul och som sagt - det är inte illa med det utseendet. Jag ser också gärna Goldberg i fler filmer - han är ok och man kan ha roligt åt att hans panna sticker ut 2.5dm från resten av huvudet.

Något snuskigt hade jag då aldrig fört på tal, Lizzardking!

Weekend Video sa...

Goldberg är skön faktiskt i Half Past Dead 2 annars, kolla upp den!

Klart du hade, jag känner allt till din typ ;D