torsdag 10 december 2009

They Nest - 2000



Nu var det länge sedan det skrevs om insektsraffel här och nu är det frågan om denna tv-produktion håller vad postern lovar. Läkare på väg utför tar semester och drar ut till en liten ö där han köper sig ett hus. Men huset har tidiga ägare vars barn inte gillar vem som köpt det som de bestämmer sig för att driva med stackaren. I och med de är, rättare sagt en av dem, elektriker så går strömmen stup i kvarten. Men det egentliga problemet är att en kropp flyter i land och i den kroppen så huserar en liten koloni med kackerlackor med en växande aptit för människokött.

Läkaren som är en vaken man upptäcker detta och ska i sann hjälteanda varna de andra med resultatet att ingen tror honom så klart. För hade de det så hade det ju inte blivit något film och så när de väl gör det så ska kackerlackorna stoppas vilket som vi alla vet inte är så värst lätt.

Nu är detta tv så det är varken naket eller svärord och begränsat med blod men lite obehagskänslor för kackerlackor är verkligen inga trevliga filurer. Och får vi dem i stora mängder. Värst är hela golvet som flyttar sig och som inte är ett golv... Som underhållning är den okej, inget mer fast det är bra gjort. Det finns absolut bättre filmer i denna genren men detta är inte heller den sämsta av dem. Agerandet är fullt okej och Kristen Dalton verkligen trevlig att vila ögonen på men, det är inget naket.

2 kommentarer:

khenrikm sa...

Du vet vad dom säger: de enda som kommer överleva ett tredje världskrig är Domuskassar och kackerlackor. Nu väntar vi bara på filmen om Domuskassarna också..;D

Weekend Video sa...

Snart i en dator nära dig! ;D

herre jävlar, mitt verifieringsord blev WORSE hahahaha