fredag 26 mars 2010

Universal Soldier: The Return - 1999Här kan vi prata om underskattad film för denna är det om någon film är underskattad. Van Damme är tillbaka i rollen som Luc Devereaux och som skurk ser vi Michael Jai White, uppbackad av Bill Goldberg. Storyn är den att Van Damme är återställd och nu arbetar inom UNISOL-programmet där allt styrs av superdatorn SETH som vid beslut om nedläggning tar saken i egna händer och gör allt för att få fortsätta sin existens. Mer är det inte till det utan vi får fullt upp med stora vapen, ännu större pojkar med aggressioner och en Van Damme som är på gott humör och verkar mest glida fram och njuta. Vad som är så dåligt med det har jag ingen aning om men tydligen räckte det för att filmen ska sågas från alla håll och kanter och bli en flopp. Folk har en underlig uppfattning om underhållning, den saken är säker.

Den kvinnliga fägringen står de två damerna Heidi Schanz och Kiana Tom för fast den mest minnesvärda scenen är när Kiana visar upp sina behag med hjälp av en viss Goldberg. Det tillsammans med fighten inne på strippklubben är jäkligt underhållande för där är det bröst i  massor! Wohoo!

Explosioner får vi precis som massor av tomhylsor på marken och nu kan vi gotta oss åt denna film på Blu-ray för en väldigt billig peng och för er som både gillar filmen och formatet bör inte missa att plocka upp den. Ska man klaga på något med utgåvan så är det det att ett DTS-spår saknas för det vanliga 5.1-ljudet är rätt lågt. Annars är det en fin utgåva med massor av härlig action med glimten i ögat som är avsevärt bättre än sitt oförtjänta rykte. Inget köp jag ångrar och filmen kommer att ses fler gånger, den saken är säker! Go Van Damme, go!

5 kommentarer:

khenrikm sa...

Ja, i sanning en underskattad film! Folk är inte kloka, den här är ju en höjdare.

Jag har för övrigt satt upp som ett litet mål att jag ska försöka se alla WWE-producerade filmer - dom har ju egen filmproduktion dom små liven. På tal om Goldberg menar jag nu alltså. Jag hatade inte See No Evil med Kane lika mycket som du, och det ska finnas en del pärlor också.

lizzardking sa...

Hatade och hatade, det är väl att ta i men jag har sett bättre filmer den saken är säker. Gällande WWE såg jag 10 minuter på The Marine 2 , jag stängde sen.

Men hittar du någon bra från dem som jag inte sett från dem så skrik till för allt i världen.

khenrikm sa...

Jag lovar att skrika likt en stupfull studentska på lastbilsflaket utan trosor!

Tobias Thuresson sa...

Fick hem denna på posten idag. Fint röj faktiskt. Tack för tipset! :-)

lizzardking sa...

Det var så lite så :D