måndag 4 januari 2010

An Evening With Robin Williams - Live & Uncensored - 1984



För alla fans av Robin Williams och han som ståuppare har något att se fram emot här. Inte lika vass som Live On Broadway som är definitivt det roligaste som någonsin gjorts men har några riktigt vassa grejer i sig. Här får vi klassikers som beskrivningen av en penis "..that's the incredible heat seeking moisture missile. It may not have a consience but it does have a memory.." om hur ingen i puberteten inte vågar erkänna vad de gör på dass när farsan bankar på och hur tjejer löser det på sitt vis på stormarknaden och samtidigt får morsan att betala för det, Elmer Fudd som sjunger Springsteen, kattens hämnd för Williams tände lampan när katten sket i mörkret på lådan, en försvunnen gäst ur publiken som eftersöks, kokain och dess biverkningar och husdjurens syn på saken och mera. Så mycket mer så man inte vet vart man ska ta vägen mellan skrattattackerna.

Det finns ingen roligare än Robin Williams och det är cementerat för han är otrolig den karlen. Tyvärr faller denna på slutet som slutar med en sketch som jag inte har någon som helst koll på och visst syftar på något han gjort i Saturday Night Live. Kul för de som vet vad det gäller men oss andra mindre kul. Fast det spelar ingen roll för han har serverat en sådan kul kväll här så man sväljer det med och man kan se det som en chans att ta igen skrattmusklerna. Fantastisk underhållning som inte kan rekommenderas tillräckligt och fans av Williams bör verkligen se denna pärla.

2 kommentarer:

khenrikm sa...

Man ska alltid leta upp tidigare material eftersom det alltid är roligare än vad de här stofilerna gör idag. För varje tragiskt uppträdande hos Jay Leno kan man hitta en gammal pärla som är rolig på riktigt. (Sen att inte uppskattar sentimental tv-reklam för sci-fi filmer från åttitalet är en annan sak *host*)...;D

Weekend Video sa...

Bara för det påhoppet ska jag lägga upp Williams senaste ståupp show med i rappet!

"Gamla stofiler" Bah! ;D